C-Max 1.6 TDCi - radio Android

28 Sie 2021, 19:35

Witam. C-Max 1.6 TDCi 2004, chciałbym tam zamontować radio Android i kamerę cofania. Zależy mi na tym aby działało sterowanie z tego dynksa przy kierownicy oraz dobrze ogarniało Google maps. Czy macie jakieś sprawdzone zestawy które możecie polecić? Radio + pewnie przejściówka aby działało sterowanie z dynksa + kamera. Pozdrawiam serdecznie
Świeżak9090
Nowicjusz

28 Sie 2021, 20:43

Do tego jeszcze będzie Ci potrzebna odpowiednią ramka do radia na 2din.

Jaki masz budżet na całość?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

28 Sie 2021, 20:45

1500zł ale wiadomo, że budżet jest sprawą umowną
Świeżak9090
Nowicjusz

06 Wrz 2021, 11:44

No to tu już jest trochę takich radii nawet dedykowanych do twojego modelu samochodu np. [link do oferty na Allegro wygasł]

W przypadku innych radioodtwarzaczy powinien sprawdzić się taki adapter CTSFO002.2 [link do oferty na Allegro wygasł] oczywiście warunkiem jest to żeby radio posiadało taką możliwość sterowania z zewnątrz.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

26 Wrz 2021, 18:02

Podeone się bo ten sam wóz i rocznik. Zdecydowałem się na taki zestaw, kamera + radio.
Zależy mi na dobrze działającej kamerze cofania oraz nawigacji samochodowej. Czy taki zestaw spełni mogę oczekiwania? Może polecilibyście coś innego? Czy trzeba kupować coś jeszcze aby działało sterowanie z pilota/manetki za kierownicą?

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]
Undertakerthe
Nowicjusz

Zdjęcia: 1
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Hilux 1968 rok
    Projektanci pierwszego Hiluxa raczej nie byli świadomi, że to właśnie ta nazwa stanie się synonimem niezawodności. Hilux jest znany z tego, że nie sprawi zawodu w najtrudniejszych warunkach terenowych na świecie. W 2003 roku ...
    Lexus UX - nowe wersje specjalne
    Najmniejszy SUV Lexusa doczekał się nowych wersji specjalnych. Miejski crossover klasy premium jest teraz dostępny w odmianach F Sport Style Blue i Elegant Black. Te warianty podkreślają charakterny styl modelu UX i robią ...