Cadillac DeVille 1971 jaka cena?

29 Sty 2008, 01:14

Witam! wiecie moze ile moze kosztowac sprowadzenie tego samochodu?? na oko oczywiscie no i wymiana silnika bo nie bede w stanie utrzymac takiej fury.
[link do eBay wygasł]
emopees
Nowicjusz

29 Sty 2008, 01:30

Co fo furki to elegancka. Co do silnika to napewno tanio nie wyniesie. Jesli chodzi o cadillac'i to one nie mają "małych" silników. A jesli chodzi o inny silnik, to wydaje mi się że wszystko będziesz musiał zmieniać: skrzynie etc etc. Ale szczerze mówiąc co do tej sprawy to nie jestem pewien...
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

23 Mar 2008, 17:51

sprowadzenie ok 2m-c. koszt 2500 dolarow. moge zrobic wszystko.
auto-maker
Nowicjusz

Miejscowość: bydgoszcz

12 Kwi 2008, 11:35

Nie wiem czy jest sens kupować Cadillaca i zmieniać mu silnik, żeby oszczędzać na benzynie. Kompletnie zabija to duszę tego krążownika. Dźwięk silnika i jego wielkość w tym samochodzie jest jedną z rzeczy za które się je kocha. Co chcesz wstawić w zastępstwie? Co mniejszego udźwignie tą masę i będzie miało jako takie osiągi (i wogóle wytrzyma trochę czasu)? A pozatym rzeczywiście, czeka Cię przy okazji wymiana wielu innych pozdzespołów, więc zastanów się, czy nie będzie lepiej zostawić silnik w spokoju? Pozdrawiam.
Lancia, lancia i jeszcze raz... saab :)
fennec
Początkujący

13 Kwi 2008, 13:40

ładna fura kosz sprowadzenie wach się pomiędzy 3k do 4,4k a poco ty chcesz mu zmienić silnik?
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

13 Kwi 2008, 15:42

Endrju napisał(a):ładna fura kosz sprowadzenie wach się pomiędzy 3k do 4,4k a poco ty chcesz mu zmienić silnik?

A po co odpisujesz na tak stary post? Przecież aukcja się dawno skończyła. A co do wymiany silnika to największa głupota, ale ok.
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

13 Kwi 2008, 15:56

nie ja pierwzy odpisałem tylko fennec a skad wiesz może on jeszcze siedzi na forum i czeka na odpowiedź:D
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

14 Kwi 2008, 22:06

On może sobie siedzieć i czytać, ale autko już dawno jest sprzedane ;]
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

15 Kwi 2008, 08:23

Ale pewnie jak poszuka to znajdzie kolejego DeVilla i może go kupić z niecnym zamiarem transplantacji serca :D Uważam że to nie ma sensu, więc odpisałem, bo a nuż już kontener z jakimś DeVillem płynie właśnie do kolegi :) Pozdrawiam.
Lancia, lancia i jeszcze raz... saab :)
fennec
Początkujący