Cadillac Eldorado (najnowsza wersja)

22 Gru 2008, 18:20

Kto kocha i zna tę markę to wie co to jest Eldorado :D Jeżeli kogoś interesuje ten samochód, chce go kupić lub co lepsza POSIADA go to niech cos tu skrobnie na jego temat xD Z gory dziękówa
Ziomek
Waldorian
Nowicjusz

Miejscowość: Szczyrk

22 Gru 2008, 18:23

:lol: Piękny samochód.
Black eye
blackgirl
Nowicjusz

24 Gru 2008, 01:55

Typowy amerykański wielkolud...to jest auto, masa i wielkość...
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

31 Gru 2008, 19:02

Mam od roku. Wyjątkowy egzemplarz. Biały z a'la skórzanym dachem nad tylnymi siedzeniami. Cacko nie do pobicia. Wersja "Biarritz". Moc 305 KM. Silnik: north star. Luksus i komfort. Zainteresowanym odpowiem na każde pytanie, z wyjątkiem jednego:"ile pali?". Mam jedną odpowiedź: proporcjonalnie do komfortu, wygody i bezpieczeństwa jazdy.
Australijczyk z polskim rodowodem, zakochany w Irlandii
aussie
Nowicjusz

Miejscowość: Sko-Kam

02 Sty 2009, 16:06

ale to najbardziej mnie interesuje akurat... bardzo proszę Cię o odpowiedź odnosnie tego ile pali to najpiękniejsze auto na świecie, bo jestem tak na niego napalony, że muszę mieć to auto a najlepiej właśnie cabrio. kupiłeś w Polsce czy sprowadziłeś? bo u nas takie auto trudno kupić, a na ebay'u jest tego mnóstwo i można trochę "powybrzydzać" :D wielkie dzięki za odpwoiedź bo już myslałem, że nikt nie odpisze...
Ziomek
Waldorian
Nowicjusz

02 Sty 2009, 16:08

da się zmieścić do ok 17 litrów przy spokojnej jeździe?? wiem, ze takie samochody nie mogą palić po 7 litrów czy nawet po 15, bo taki samochód trzeba poprostu pokochać i iliczyć się z tym ile spala, zwłaszcza przy takiej masie i ilości KM.
Ziomek
Waldorian
Nowicjusz

02 Sty 2009, 16:58

Trafiłeś. Po mieście przy spokojnej jeździe spala około 17 litrów. Na trasie max. 10 litrów. Kupiłem w kraju. Pani z NY, chciała zwiedzać nasz kraj w wakacje. Najpierw wysłała auto, a potem jej się plany zmieniły i auto zostało. Miałem szczęście, że dowiedziałem się o tym. I teraz jest moje. Jeśli już zdecydujesz się na zakup, chętnie służę pomocą. Jestem mechanikiem sam. z dużym doświadczeniem nie tylko w kraju. A tak szczerze i od serca to dodam, że cady eldorado to jest prawdziwe auto. Reszta to taczki.
Australijczyk z polskim rodowodem, zakochany w Irlandii
aussie
Nowicjusz

Miejscowość: Sko-Kam

02 Sty 2009, 21:36

To tak mi odpowiada :D Ja od pewnego czasu jestem zakochany w tym aucie i muszę go mieć... a za ile go kupiłeś jeśli mozna spytać?
Ziomek
Waldorian
Nowicjusz

02 Sty 2009, 21:38

To naprawdę miałeś wielkie szczęście z tym Caddim... Dla mnie liczą się tylko amerykańskie samochody, niemieckie są równie pożądne i luksusowe ale te z zza oceanu mają to co mnie kręci, tzn sa wielkie, z wielkimi silnikami i takie kanciate, poprostu cudeńka :)
Ziomek
Waldorian
Nowicjusz

11 Lut 2009, 22:55

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r2AVqYqt1vY [/youtube]

posłuchajcie brzmienia tej gabloty xD
Ziomek
Waldorian
Nowicjusz

13 Kwi 2009, 09:02

Witam
Nie wiem czy pisze w dobrym temacie ponieważ jestem tu pierwszy raz. Posiadam takie autko Cadillac Eldorado 6.0, rok 1980, silnik 6.0 automat. Poszukuje jakiejs instrukcji serwisowej ale w jezyku polskim. Moge tez sprzedać to auto.
foxmm
Nowicjusz

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Ostrzeszów

30 Kwi 2009, 07:29

Powiedzmy, ze w dobrym :D Najabrdziej podobają mi się właśnie starsze wersje Eldorado ale nie stać by mnie było raczej na ich utrzymanie, bo mają dużo większe silniki niż ostatnia wersja... A tak z ciekawości to ile byś chciał za swojego?? Rozumiem, że to nie jest dieselek 1.9 i to auto będzie dużo palić. Poprostu kocham te auta i nawet niezbyt patrzę się na ich spalanie jeżeli nie ejst ono ogromne (powyżej 25 l/100km). To ile Twoj pali?
Ziomek
Waldorian
Nowicjusz