Witam mam problem z jumperem świeci się kontrolka od drzwi że są otwarte cały czas ale w czasie gdy jadę i naciskam stop to gaśnie tak jakby się drzwi zamknęły prócz tego gdy hamuje zapala mi się światło na pace przy trzymaniu hamulca pomocy
Zacznij od sprawdzenia czy oba światła stop plus trzecie dodatkowe świecą ci się poprawnie bo być może jest tu jakieś zwarcie podczas hamowania. Do tego warto sprawdzić wszystkie styczniki w drzwiach czy są sprawne.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Ferrari F12 Berlinetta F12 to rasowy włoski grand tourer. Auto zachwyca osiągami - do pracy zaprzęgnięto w nim silnik V12 o mocy sporo ponad 700 KM, wygodnym i dopracowanym wnętrzem i oczywiście świetną, smukłą sylwetką z długą maską. Odmiana pozbawiona ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.