REKLAMA
Witam!
Poszukuję dobrego radia w przyzwoitej cenie, by dobrze grało, ale jednocześnie posiadało możliwość podłączenia do tv, czytało płyty dvd i miało wejście na pendrive (najlepiej z tyłu ), podświetlenie (niebieskie) też mile widziane. Chciałbym je podłączyć do posiadanego wbudowanego telewizorka 7'', by móc puszczać na nim np. teledyski. Macie coś godnego polecenia?
Aktualnie posiadam Panasonic CQ-C9800N 4x70W ([link do oferty na Allegro wygasł]), które jest naprawdę świetnym radiem lecz niestety ani wejścia na usb, ani płyt dvd, nie podłączę go też do telewizorka. Jednak moc 4x70W jest ok.
Zastanawiam się nad CANVA CN-6311 ([link do oferty na Allegro wygasł]) z tej aukcji. PODOBNO ma 4x60W. Posiada ktoś? Spotkałem sie z różnymi opiniami, czy gdy podłączę pod niego lepsze głośniki będzie grało głośno? Ekranik nie jest mi koniecznie potrzebny gdyż jak wspominałem mam tv.
Znalazłem też w dobrej cenie używane JVC KD-DV4202 ([link do oferty na Allegro wygasł]). Ale ma tylko 4x45W no i nie ma usb.
Proszę znawców i posiadaczy w/w odbiorników o opinie. Jestem świeżakiem, prawko dopiero zdane