Jakie radyjko do samochodu byście polecili do max 350zł??? Najlepiej nowe by jakoś przyzwoicie grało??? chętnie widziałbym USB ale nie jest ono już tak potrzebne....Jak zagra takie radyjko alpine jak w linku przyzwoicie [link do oferty na Allegro wygasł] ??? Czy lepiej dołożyć trochę kaski i kupić coś lepszego???
Obecnie posiadam takie
[link wygasł] i nie wiem czy zmieniać czy zostać przy nim....
Jak to jest z tymi radyjkami sony??? Np takim
SONY CDX-GT424U:[link do oferty na Allegro wygasł] Kolega ma jeszcze bez mp3 i tłucze nie miłosiernie a radio ma z 4 lata....
Mój kenwood
KDC-M6021G main features:
MP3 playback with ID3-tag information display
Distinctive 8 digit dot matrix display with white & blue lettering
Code security system with flashing LED warning
Display auto-dimmer
CD-R / CD-RW compatible
4 x 50 Watts max power (4 x 28W RMS)
Compatible with Kenwood CD changers (option)
Selectable red or green key illumination
Compatible with Kenwood remote controllers (option)
Front & rear RCA preouts for connecting external amplifiers (with non-fading option)
Head unit control of external amplifiers (PS series amps)
CD Text from head unit as well as compatible changer
RDS (radio data service) & EON (extended other networks) tuner
Radio text display
Option to receive new DAB broadcasts with add on box
Removable silver front panel with case
System Q sound control with speaker match facility
Two way telephone mute
Vehicle remote option connects to factory-fitted remote controls on some vehicles
Complete with full fitting and operating guide
Jesli chodzi o tego alpine z allegro to bardzo polecam sam posiadam i problemow nie mialem. Kiedys mi sie w/w alpine wylączał i myslalem, ze bubel, mialem zamiar wymienic ale byla to wina zle nagranych plyt.
Ja polecam radia pionieera sa wytrzymale sony tez dobra firma nie kupuj zadnych nieznanych albo malo popularnych zara ci cos poodpada..ja na swoj zestaw wydalem 500zl i gra dobrze(radio pionieer DEH-2000MP glosniki pionieer 20 cm po 60w i tuba magnata 250w) tylko ze moje radio nie ma wyjscia na wzmacniacz ale to maly problem:) zycze udanego zakupu
Najczęściej popełniane błędy podczas zakupu opon online Trendy zakupu opon zmieniają się i coraz częściej kupujemy online bo tak wygodniej i szybciej. Wszystko jest dobrze o ile mamy odpowiednią wiedzę i wiemy jakich opon potrzebujemy do naszego samochodu. Często jednak zmieniamy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.