REKLAMA
Witam, kiedyś na tym forum, pomogliście mi znaleźć dobre autko, więc postanowiłem się do was zgłosić, i zapytać na temat nagłośnienia do mojego golfika. Jako że mam seryjne radyjko, musze go zmienić, i zastanawiam się nad jakimś może używanym kenwoodem. I tu rodzi się pytanie, ponieważ chce założyć głośniki w przednich drzwiach, jakieś fajne, żeby ładnie grało, myślałem nad JBL CS-6C (w komplecie, tweetery, i dystanse) za cene 220zł, lub HELIX B62C, lub jakieś hertz, i podpiąć to pod radio. Ale czytałem troche po róznych forach, i mówili, że to nie będzie zbyt ładnie grało na radiu, i najlepiej by było jakiś wzmacniacz kupić do tego. A do radia to polecali np coś takiego [link do oferty na Allegro wygasł]. Dodam, że wygłuszenie w drzwiach bym raczej robił na 100%, i głównie gatunek jaki słucham, to techno, electro, czasami hip hop, po prostu lubie basik . Kiedyś chciałbym też jakiś może subwofer założyć ale to już się zobaczy jak będzie z kasą. Co byś Cie powiedzieli? Średnio się znam na tych głośnikach dopiero parę dni tak siedzę i oglądam, czytam
Z góry dzięki za pomoc