Witam w tym temacie chciałbym poznać Wasze opinie na temat szans poszczególnych samochodów na tytuł COTY 2010
BMW Z4
Chevrolet Cruze
Citroen C3 Picasso
Ford Ka
Honda Insight
Hyundai i20
Hyundai ix55
Jaguar XJ
Kia Sorento
Kia Soul
Land Rover Discovery4
Lexus RX450h
Mazda 3
Mercedes-Benz E-Class
Mitsubishi Colt
Nissan 370Z
Nissan Cube
Opel/Vauxhall Astra
Peugeot 3008
Porsche Panamera
Renault Scenic/Grand Scenic
Seat Exeo
Skoda Yeti
Subaru Legacy
Suzuki Alto/Nissan Pixo
Toyota Avensis
Toyota iQ
Toyota Prius
Toyota Urban Cruiser
Toyota Verso
Volkswagen Polo
Hel napisał(a):Seat Exeo moim zdaniem jest bardzo dobrym samochodem Nie znam wszystkich samochodów ale z tych co znam ten jest najlepszyy
Ten Seat to w 90% Audi A4 model B6 wystarczy popatrzeć na przetłoczenia karoserii i usiąść na miejscu kierowcy. Nie wiem jak z zawieszeniem ale to co widać na pierwszy rzut oka bardzo przypomina Audi. Ogólnie podoba mi się ten model Seata.
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
25 lat SKODY Favorit SKODA Favorit, jeden z najważniejszych samochodów w historii marki, w tym roku obchodzi swoje ćwierćwiecze. Model ten zadebiutował podczas 29. Międzynarodowych Targów Przemysłowych w Brnie w 1987 roku. Pierwszy ...
moje typy :
-Nissan 370Z
- Opel Astra IV
- Peugeot 3008
- Porsche Panamera
na marginesie Seat Exeo jak dla mnie nie ma w sobie nic specjalnego - często jeżdżę Audi A6 i wsiadając do Exeo nie myślałem o tym, że siedzę w Seacie tylko po prostu kolejne Audi... deska nie powala na kolana ale jest bardzo praktyczna.
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
Mazda 3 jeśli chodzi o stylistykę. Ostre rysy i futurystyczny wygląd do mnie przemawiają.
Z tych modeli jestem zaskoczony nieco nowym XJ, który wygląda jak napompowany XF - nie jestem pewien czy taka propozycja trafi do konserwatywnych klientów Jaguara.
panamera nei wygra bo jest za droga. opel dwa lata z rzedu tez nie. a znając dotychczasowych zwyciezców to wszytsko skłanai się ku: www.citroen.pl/citroen-c3-picasso-w-szczegolach/ ...niestety C3
Porsche Panamera, piękne potężne, ale nie dla ludu (cena),
zazwyczaj wygrywają auta na które stać normalnych ludzi,
Chevrolet Cruze- dość tania, przestronna, dobrze wykonana "limuzyna"
No i oczywiście moje BMW, pod względem praktyczności 0, ale jazda, silnik emocje 100%
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.