Castrol Magnatec 10w40 czy Mobil super S 10w40 ??

31 Mar 2010, 17:29

Panie Pocieszny odpuść mi moje winy, ale przed świętami mam taką gonitwę, że zaoszczędzenie odrobiny czasu jest dla mnie bardzo ważne. Obiecuję, że po świętach sie poprawię i będę pracowita, jak ta mróweczka. :grin: :lol: :lol: :lol:
Wiwaldi
Wiwaldi
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

31 Mar 2010, 22:41

Na Pan to wiesz ;) mówią mi pod budką z piwem :mrgreen:

BTW wklikanie w google max life Valvoline zajmuje mniej czasu niż pisanie na forum :mrgreen:
z 2 strony Valvoline ostatnio jako jedyna firma nie obniżyła cen w w porównaniu do reszty producentów więc można znaleźć olej o podobnych parametrach w o wiele niższej cenie :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

01 Kwi 2010, 18:04

W tym też sie poprawię :smile:
Wiwaldi
Wiwaldi
Nowicjusz

02 Kwi 2010, 23:36

A kiedy ta obniżka była? jak ostatnio łaziłem po sklepach to w sumie żadnej większej nie zauważyłem :( może po złych sklepach chodziłem, albo za dużo roboty i ślepne! mi by się przydała taka ludzka odmiana oleju valvoline vr1 :) dzisiaj to byłem chłopem gti :) ło matko! jak mnie dzisiaj żona przegoniła po oknach to mnie wszystko boli. Poszła spać na szczęscie, to troche mam spokoju. A jutro znowu na obroty i jeszcze dzisiaj tak mi się mięsa chciało.
:) i love my wife like my honda :)
frodo1205
Nowicjusz

Miejscowość: Olsztyn, Warszawa

03 Kwi 2010, 15:58

frodo1205 napisał(a):A kiedy ta obniżka była?
a była była ;) cw sklepie może nie odczułeś na małych opakowaniach bo na nich sklepy kase robią :mrgreen:

w zeszłym miesiącu zanabyłem sobie Przyjemne Texaco (10W40) w cenie 10pln za litr :mrgreen: jedyna wada najmniejsze opakowanie 20l :mrgreen: u mnie w sam raz na 2 wymiany :wink:
pocieszny
Forumowicz VIP

05 Kwi 2010, 17:04

dla mnie duże opakowanie to już 4 litry :) jakbym takie opakowanie 20 l przyniósł do domu, to nie wiem gdzie bym to wstawił :):) no ale jak to zwykle bywa, duże opakowania są najbardziej korzystne cenowo, 10 zł za litr oleju = bdb! marzy mi się swój garaż z kanałem, oj marzy...
frodo1205
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Antyradar samochodowy – co warto wiedzieć?
    Antyradar to urządzenie do wykrywania radarów. Choć używanie sprzętów próbujących namierzyć sygnał sprzętu mierzącego prędkość, jest niedozwolone, istnieją urządzenia, które są całkiem legalne. ...

07 Kwi 2010, 19:31

Melduję posłusznie, że już jestem. Dobrze, że te święta już się skończyły i choć jeden dzień odpocząłem w pracy, bo inaczej miałbym traumę, na najbliższe dwa tygodnie. A co do tych promocyjnych zkupów, to jak dla mnie opakowanie 20 l. proponowane przez texaco, to raczej oferta dla posiadasczy hummerów albo innych tego typu wynalazków. Dla mnie zupełnie wystarczające jest 4 -5 litrowe, bo przecież nie bedę ani kupował na spółkę z połową piętram mojej kamienicy, ani nie będę robił zapasu na 4 lata naprzód. A gdzieś wyczytałem, że Valvoline też miało niedawno, albo nawet jeszcze ma takie nieco wieksze opakowanie maxlife, w cenie mniejszego, ale chyba to chodzi o olej do diesli. A więc i oni też myślą o przyciągnięciu klienta, może trochę zbyt nieśmiało, ale jak już mocniej poczują się na rynku to i w tej kwestii coś moćniej drgnie?
Wiwaldi
Wiwaldi
Nowicjusz

08 Kwi 2010, 09:06

w opcji Valvoline to już lepszą oferte na rynku ma Gulf :wink:
pocieszny
Forumowicz VIP

12 Kwi 2010, 22:56

no wychodzi jakieś 10 zł taniej ;) a ja ostatnio w rodzinie i wśród znajomych rozprowadzam Valvoline :razz: w sumie to niewinnie się zaczęło, przy piwku wujkowi powiedziałem, to niedawno wlał i strzelił z ucha bratu :) śmiesznie to, jak najpierw gadają: nie nie nie, jakieś wynalazki mi tu polecasz, a pozniej sami światu ogłaszają cuda cuda...w sumie to ja powinienem od nich dostać beczkę 20 litrów za to, że tylu klientów im nagoniłem. a co! :) mogliby taką promocję zrobić, to bym z czystym sumieniem polecał, a tak to nic z tego nie mam poza uśmiechem wujka :):)

[ Dodano: Sob Kwi 17, 2010 18:20 ]
ok, jako zadowolony użytkownik, wypada się podzielić zadowoleniem, więc:

w ramach ciekawostki:

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

:):)

w ramach praktycznej porady dla zainteresowanych: http://www.maxlifeservicecenter.com/Polski
frodo1205
Nowicjusz

26 Kwi 2010, 16:43

hehe frodo1205 to niezla akcja z tym wujkiem :D tez mialem 2 tygodnie temu podobny przypadek, z tym ze w warsztacie u kumpla...otoz "operowal" on swojego golfa i przy okazji sobie zmienial olej :P to powiedzialem mu o valvoline to stwierdzil, ze on ma swoj "ukochany olej" i koniec kropka...minelo zaledwie kilka dni jak dzwonil do mnie chce valvo :P heh dzisiaj pomyka na tym oleju i jak tylko zaczynamy rozmawiac o olejach to dziekuje mi ze mu go zaproponowalem :) 20 litrow powiadasz?:D ja tez chce! :D
luk1990
Nowicjusz