REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
WOJCIECH napisał(a):hmm a ja wlasnie mam antene za ktora dalem 120zl i slabo mi to odbiera.
WOJCIECH napisał(a):jest to antena marki Hustler
WOJCIECH napisał(a):a czy t o wogole prawda ze im dluzsza antena tym lepsza?
a jeszcze cos ustawie sobie radyjko ze nawet jednego szumu nie ma a jak tylko uruchomie silnik to zaczyna sie szum i slychac nie raz jak biegi zmieniam tak piszczy
PrezesArtek napisał(a):Kolego Hustler kosztuje ok 50 zł a nie 120zł.
PrezesArtek napisał(a):Jak masz podpięte radio jak pod zapalniczkę to podepnij bezpośrednio pod akumulator może pomoże i nie zapomnij o bezpieczniku 2A na plusowym kablu.
PrezesArtek napisał(a):WOJCIECH napisał(a):hmm a ja wlasnie mam antene za ktora dalem 120zl i slabo mi to odbiera.WOJCIECH napisał(a):jest to antena marki Hustler
Kolego Hustler kosztuje ok 50 zł a nie 120zł.
a jeszcze cos ustawie sobie radyjko ze nawet jednego szumu nie ma a jak tylko uruchomie silnik to zaczyna sie szum i slychac nie raz jak biegi zmieniam tak piszczy
Jak masz podpięte radio jak pod zapalniczkę to podepnij bezpośrednio pod akumulator może pomoże i nie zapomnij o bezpieczniku 2A na plusowym kablu.
A na postoju jak silnik nie pracuje to jakie masz osiągi może to po prostu wina zakłóceń które występują po uruchomieniu silnika?