Cb radio do 400 zł

18 Sty 2010, 13:47

Witam wszystkich myślałem zakupić cb radio do mojego autka jakie polecacie cena tak do 400 zł z anteną bym był zadowolony z zakupu gdzie kupić na allegro czy w sklepie i czy robi różnice sedan czy kombi ?
Łukasz
lukasz396
Nowicjusz

Miejscowość: Leżajsk

18 Sty 2010, 18:23

Typ nadwozia nie stanowi jakiejś znaczącej różnicy, za swojej strony do 400 zł poleciłbym Unidena520XL + Sirio ML145, sam używam tego zestawu od dwóch lat i jestem zadowolony.
Miraku
Początkujący

Miejscowość: Rogoźno

18 Sty 2010, 19:28

Mi osobiście jako radio podoba mi się Lafayette ermes lub zeus miał ktoś z takimi radyjkami do czynienia przemyślę twoją propozycję
Łukasz
lukasz396
Nowicjusz

18 Sty 2010, 21:48

Witam.

Ja posiadam Midland Alan 109 + antena Elite CB z przezroczystą cewką. Używam tego zestawu już ponad rok i nie słyszałem jak dotąd, żeby ktoś zwrócił mi uwagę, iż zakłócam eter, czy szumię. Zasięg mam dość daleki, a odbiór czysty. Cena zestawu to około 350 pln - w zależnośi, gdzie będziesz kupował. ja wszystko nabyłem w sklepach w swoim mieście aby na wypadek reklamacji/awarii mieć wszystko pod ręką. ;) No i póki co nie musialem się tam udawać.

Pozdrawiam.
EQALISER
Nowicjusz

Miejscowość: Jaworzno

20 Sty 2010, 22:56

Wydaje mi się, że zestaw Equalisera będzie odpowiedni w tym przedziale cenowym - radia Alana cieszą się sporą popularnością. Choć wiadomo, że najważniejsza jest dobra antena - i to na nią powinieneś zwrócić uwagę. Przy zakupie rozejrzyj się w necie. Myślę, że znajdziesz sporo sklepów z takim sprzętem i jakimiś fajnymi promocjami - warto sprawdzić.
winnetou
Nowicjusz

Miejscowość: z Polski

04 Lut 2010, 20:36

A jeżeli chodzi o samo radio do 450 zł to jakie byście mi polecali ??
Łukasz
lukasz396
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Lexus LFA
    Jeden z najlepszych supersamochodów w historii, z wyjątkowym silnikiem V10, którego brzmienie zachwyciło cały świat - Lexus LFA aż prosił się o odmianę cabrio albo chociaż targa. I faktycznie inżynierowie japońskiej ...

09 Lut 2010, 18:25

lukasz396 napisał(a):A jeżeli chodzi o samo radio do 450 zł to jakie byście mi polecali ??
President albo TTI :wink:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

25 Maj 2010, 20:44

Mam Maxon CM70 i powiem szczerze,śmieszą mnie porady typu kup Uniden czy TTI.Chcesz mieć porządne radio za małe pieniądze ? Kup Maxcon'a.Gwarantuję Ci zadowolenie z wyboru !

MAXON CM70

Opinie
inic
Nowicjusz
Awatar użytkownika

28 Maj 2010, 14:33

w sumie za 450zl mozna znalezc radio presidenta. ja tutaj kupowalem johnnego III za 459 http://www.interdigital.pl/?id=14&catID=27
hassim
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

13 Cze 2010, 16:51

Witam!
a posiadam radio TTI TCB 770 oraz antenę Sirio 100 (chyba takie oznaczenie - ma ok metra długości) - na tym zestawie można spokojnie rozmawiać do 3-4 km w terenie płaskim, przy skręconej blokadzie szumów na 3/4 spokojnie do 1-1,5 km da się porozmawiać. Myślę, że jest to wystarczający dystans zarówno w trasie jak i w mieście. Jestem z niego zadowolony, już 3-ci rok służy dzielnie. Tylko trzeba znależć kogoś, kto umie całość zestawu zestroić, bo tak prosto ze sklepu nie będzie działać.
Pozdr!
A

Aha - za całość dałem ówno 400zł - 250 za radio i 150 za antenę
smarekxy
Początkujący

Miejscowość: podkarpacie
Prawo jazdy: 29 09 2000
Auto: Chevrolet Cruze 2.0 VCDI 175KM

11 Kwi 2012, 14:34

ja mam zasadę - dobra, sprawdzona marka to podstawa. Mam zamiar kupić radio Presidenta. Ma go np. mój ojciec i jest baaardzo zadowolony. Teraz akurat korzysta z Teddy ASC z anteną Georgia. Zero szumów, super zasięg, łatwy w montażu.

Też chyba zdecyduję się na ten model. kosztuje niedużo, jak na taką jakość (ok 360zł). President daje też na niego 5 lat gwarancji, więc warto się pokusić :P
rory
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001