Witam dzisiaj zakupiłem Nowe radyjko w sklepie marki Yosan JC-2204 i do tego zestawu antenę tti łamaną na magnez o dużej średnicy podstawy .Gdy byłem W Rzeszowie i włączyłem w radyjku funkcję automatyczną ASQ ładnie nawet chodziło lecz lubiło szumieć jak ktoś mówił. A gdy wyjechałem poza miasto zaczął się tzw koszar beznadziejnie było słychać kierowców jak i z ASQ jak i bez co to może być ? Antena ? czy samochód czyli radio że jest podłączone bezpośrednio pod zapalniczkę samochód to audi a6 c4 97r 2,5 tdi. Dodam że radio było strojone przez fachowca w sklepie w Mieście ! proszę o pomoc co zrobić .
Antena jest umieszczona na środku dachu i jest łamana a czy wpływa na jej odbiór i czystość kąt nachylenia bo miałem ustawioną ją Pionowo tzw 90 stopni
Nie lepiej było kupić jakieś sprawdzone radio i antenę np. Alana 109 + ML-145 albo Floride.
Nie widziałem nigdy tego sprzętu co kupiłeś ale może po prostu nie masz porównania z innymi radiami jak działają szumów nie da się całkowicie wyeliminować no chyba że rozmawia się z kilku set metrów. Sprawdź gdzieś w otwartym terenie bez linij wysokiego napięcia bez linij tramwajowych na wyłączonym silniku jaki będzie odbiór jak nic się nie zmieni to może to radio tak działa, może trafiłeś akurat na złe warunki.
Kompaktowe crossovery - większa popularność i ciekawy styl Kompaktowe crossovery niezmiennie zyskują coraz większą popularność. Rynek tych aut – zgodnie z danymi JATO Dynamics – zwiększa się o około jedną czwartą rocznie. Dzisiaj takie modele wybierane są nie tylko przez ...
Jak przygotować samochód na najzimniejszy okres w roku? Zima jak co roku zaskoczyła kierowców. Jedni w pośpiechu zapisują się na wymianę opon na zimowe, jeszcze inni weryfikują stan akumulatora. Eksperci sieci warsztatów samochodowych Q Service Castrol podpowiadają, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.