Cb-radio

01 Sie 2008, 13:51

nie wiem gdzie to miałem umiescic wiec napisałem to tutaj jak jest zle to prosze o przeniesienie. co myslicie o tym cb-radiu [link do oferty na Allegro wygasł]

i do tego ta antene
[link do oferty na Allegro wygasł]
prosze o opinie
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY

01 Sie 2008, 17:38

Pierwsze upomnienie.Narazie tylko takie.Temat przenoszę.Do Cb mamy oddzielny dział.Wystarczy tylko przeczytać główne tematy.CB to raczej nie samochód osobowy. :? .
A co do tego radyjka - Alany są ogólnie dobrymi radiami,aczkolwiek ostatnio słyszałem,że ta firma się popsuła i są problemy z ich naprawą.Jak jest na gwarancji,a się zepsuje,to odsyłają radyjko do swojego serwisu i tam naprawiają.Ale jak zepsuje się po gwarancji,to są problemy.Serwis jest drogi,a części na rynku brak.
Dobrymi radyjkami,w tych samych cenach z tym samym wyposażeniem są radyjka np. Unidem.Działają elegancko,nie psują się,a jak już coś się z nim stanie,to nie ma problemu z ich naprawą.Dobty jest też President,ale to są chyba najdroższe radyjka na rynku.Ale liczy się nazwa firmy.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota 222D – sekretna broń Toyoty w WRC
    W 1984 roku Toyota wygrała Rajd Safari Celicą Twincam Turbo. Po zachęcających wynikach fabrycznego zespołu w kilku ostatnich sezonach, Toyota zainwestowała ogromne nakłady czasu, pieniędzy i wysiłku, aby pokazać się z jak ...