Cena turbosprężarki

20 Kwi 2016, 09:16

Witam wszystkich forumowiczów. Ostatnio mam problemy z moim autem. Tym razem problem jest z turbiną. Chodzi o to że turbina głośno piszczy i mam wrażenie że samochód stracił moc i tez podejrzewam turbinę. Pytanie do Was jaka jest cena turbosprężarki do Lancii Delta z 2008 roku. Zastanawiam się również nad regeneracją turbosprężarki bo widzę że dużo jest o tym w internecie tylko znajomy twierdzi że nie ma jak nowa. Co wy na to?
Konex
Nowicjusz

Auto: Lancia Delta III
Silnik: 2.0 D
Paliwo: Diesel

21 Kwi 2016, 12:49

Można też kupić turbo regenerowane fabrycznie. Sporo firm w Polsce zajmuje się takim czymś. Wpisz w google, nie chcę tu robić reklamy konkretnym firmom, bo nie zdarzyło mi się na razie u nich kupować.
MariuszK
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 11 2006
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Peugeot 508
Silnik: 2.0 HDI
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2012

21 Kwi 2016, 20:00

Bardzo dobre ceny maja w Bosch Service Pawlik w Stalowej Woli. Oryginalne Melett, a nie tania china.
kluska123
Nowicjusz

Auto: Audi A3 II
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Verva Street Racing 2016
    W miniony weekend odbyło się jedno z największych wydarzeń motoryzacyjnych w Polsce. Festiwal Verva Street Racing 2016 zgromadził tysiące miłośników motoryzacji, dla których organizator przygotował wiele atrakcji. ...
    [2018] Mercedes klasy A
    Mercedes pokazał kolejną generację klasy A. Silniki, które będą dostępne to m.in. 1,4 turbo 163KM (A200), 2,0 turbo 220KM (A250) oraz 1,5 diesel 116KM (A180d). Później paleta ma się rozszerzyć. Moim zdaniem ...