Centralne smarowanie - samochody ciężarowe

06 Mar 2017, 01:19

I jeszcze jedno pytanie z mojej strony, centralne smarowanie w samochodach ciężarowych, warto się brać za takie modyfikacje? Kto się bawił, jak to wyszło cenowo, Waszym zdaniem się opłaca? I jak ktoś się jeszcze może zna - jak to wygląda w maszynach rolniczych?
piegus
Początkujący

Auto: fiat

06 Mar 2017, 15:43

Z tego co słyszałem - warto sprawdzić. Podobno się opłaca, ale to już zależy konkretnie co za ile, od detali. Skontaktuj sie z jakaś firmą która sie tym zajmuje, one Ci na 100% więcej powiedzą, przedstawią konkrety. Wiem, że czymś takim, w przypadku samochodów użytkowych, zajmuje się chyba gacol
bask
Początkujący

Auto: Opel

13 Mar 2017, 00:13

Super, na 100% się z nimi skontaktuje w najbliższym czasie! A Ty tę firmę znasz, ze o nich wspominasz, w sensie - to dobry wybór bedzie, czy po prostu wiesz, ze są? :P
piegus
Początkujący

13 Mar 2017, 15:51

Wiesz, o ile nazwy nie pomyliłęm, ale raczej nie. Robili coś takiego u mojego kuzyna. jak chcesz, to mogę smsa napisać i zapytać czy zadowolony jest i czy ogólnie firma warta uwagi?
bask
Początkujący

17 Mar 2017, 16:29

Super, dziękuję! Tydzień miałem dosć zabiegany, jeszcze nie ruszyłem tematu tak, jak chciałem, ale sprawdziłem co mają, poszukałem opinii w necie i się utwierdziłem, ze warto ich sprawdzić. Teraz tylko pisać, dzwonić, ale to już w przyszłym tygodniu
piegus
Początkujący

11 Sie 2017, 14:03

Super, dawaj znać jak się sytuacja ruszy, jak to wygląda, co się zrobiło i może za ile? Jak ktoś będzie szukał w przyszłości, to mu się na pewno takie informacje przydadzą i to z pierwszej ręki
bask
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Powody, dla których warto kupić samochód klasy premium
    Kosztują więcej, ale oferują sporo w zamian. Auta luksusowe zapewniają prestiż, bardzo wysoki komfort i przyjemność z jazdy. Ich właściciele mogą także spodziewać się wyjątkowego traktowania w salonach i autoryzowanych serwisach ...

05 Gru 2021, 17:00

Ja korzystam z usług (reklama) i jestem bardzo zadowolona ;) Zdecydowanie firma warto polecanie, bardzo miła obsługa, super wykonana usługa, pełen profesjonalizm ;)
Emila
Nowicjusz

03 Sty 2022, 10:28

Szczerze? Mam nadzieję, że naprawa turbosprężarek to podstawa, jeśli chodzi o działanie zakładów mechanicznych.
arturprezniak
Obserwowany

04 Sty 2022, 00:14

Odnośnie centralnego smarowania w ciężarówkach to sprawa raczej przechodzi do lamusa. Wszystko sprawa ekologii. Ponoć od któregoś roku produkcji nie mogą mieć centralnego smarowania. Jeżeli w oryginale pojazd nie miał to na zachodzie to raczej może nie przejść, zamontowanie samemu.
zygzyg
Nowicjusz

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 0- 0-1999
Auto: Jeep Compass
Silnik: 1.4 Multiair 170 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2019