Witam ,
( To jest mój pierwszy post więc jak coś źle napiszę lub w złym dziale to proszę nie usuwać a z modernizować, dziękuje ! )
Mój problem polega na nie działającym czasami centralnym zamku. Wygląda to tak :
Gdy wyjdę z auta i zamknę go pilotem , działa wszystko ok - samochód się zamyka, natomiast po 10 - 15 min gdy chcę go otworzyć - zamek w ogóle nie reaguje . Muszę go otwierać ręcznie od strony pasażera gdyż od kierowcy coś się zepsuło i nie mogę przekręcić kluczyka . Zauważyłem jednak, że takie coś dzieje się tylko wtedy, kiedy jemu się ,,zechce,, otworzyć . Przykładowo na 10 prób otworzenia auta z pilota po tych liczmy 20 min od zamknięcia - 3-4x się uda a pozostałe 6-5x nie , ponieważ w ogóle centralny z pilota nie reaguje na ... pilota
![Uśmiechnięty :)]()
Proszę pomóżcie mi gdzie szukać przyczyny , czy wystarczy odpiąć sterownik zamka i go nie wiem .. przeczyścić ? Gdzie on się znajduje ? Dodam że bateria w pilocie została wymieniona na nową - taką , która była poprzednio . Mam jeszcze inne pytania dot. mojej 206stki ale nie będę pisał w tym poście bo to ze strony administratora za pewne nie przejdzie
![Uśmiechnięty :)]()
Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc
![Smutny :(]()