Cześć, Mam pytanko dla zorientowanych otóż nosze się z zamiarem kupna opon letnich, 205/55/R16 sprawdzałem ceny i niestety są dość wysokie z czego to się bierze? Jest szansa że ceny spadną? Liczyłem że zimą kupi się taniej.
Na stronie opoony.pl znajdują się linki do ciekawych stron o tematyce motoryzacyjnej - być może komuś się to przyda Wszystko jest pogrupowane w kategorie. Ponadto istnieje możliwość bardzo prostego i szybkiego wyszukiwania. W przyszłości na stronie mają się pojawić porady na temat wyboru ogumienia. Warto, przynajmniej zajrzeć
W sumie to wszystko zdrożało więc ceny opon letnich lub zimowych również. Może podaj jaki budżet masz na zakup opon i postaram się pomóc w tej kwestii.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Widzisz wypadek? Nie bądź gapiem! Kiedy na trasie, którą przejeżdżamy, wydarzy się wypadek, wielu kierowców zwalnia, by przyjrzeć się miejscu zdarzenia, a nawet je sfotografować czy sfilmować. Może to utrudnić pracę osobom udzielającym pomocy, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.