Chce kupic auto do 12 - 14 tys komfortowe, " z wyposarzeniem " (nie koniecznie skóra). Myślałem nad Oplem Omega z 98, w 2,5 TDI. W sumie spalanie nie ma duzego znaczenia (moze nawet 10l ). Jakie proponujecie najlepiej kupic auto, bezpieczne i które by sie nie "psuło"!!! Z góry dziekuje i pozdrawiam .
chciałem przez to powiedziec: auto którw nie bedzie sie psuło cały czas. miałem Vectre 89 i jka sie zaczeła psuc to nie było konca ("dopuki nie skasowałem").
a jesli ometa to na jakim silniku BMW czy Opla ??
i wady i zalety Omegi dzieki
Omega moze byc bardzo dobry komfort jazdy,nawet jesli sie cos psuje to czesci nie sa tak drogie jak w innych autach tej klasy.
Zwróc uwage na passata b4 albo na volvo s40 ewentualnie rover 620
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Jesienne liście - piękne i niebezpieczne Choć kolorowe liście to urokliwy element jesieni, może on stać się przyczyną zagrożenia na drodze. Na mokrych liściach auto łatwo traci przyczepność, mogą one też przykrywać nierówności czy dziury, a nawet uszkodzić ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.