Co sądzicie o tym aucie? Planuje kupić to auto z silniekiem diesla... rocznik 96-98... Słyszałem że często sie psują prawda ? wypowiedźcie sie na ten temat....
Jeśli mozecie to doradźcie mi jakoe auto moge kupić za 6-7 tys. z silniekiem diesla...
Ostatnio edytowany przez marcinlubin, 08 Gru 2007, 13:50, edytowano w sumie 1 raz
Na pasku koloru czerwonego pod logo Forum masz opcję "szukaj". O dieslach i alfach było wielokrotnie. Bardzo oszczędnego diesla znajdziesz w Citroenie AX, tak do 4l/100.
Szukałem wcześniej ale konkretnie na temat tego modelu nic nie znalazłem... proszę o rade czy warto kupić to auto czy nie... może macie jakieś inne propozycje aut;p a co do citroena AX to troszkę większe auto mnie interesuje.
Wyjeżdżasz na urlop, wakacje? Sprawdź czy masz koło zapasowe. Wakacyjne miesiące to czas urlopów i wyjazdów w długie trasy. Podczas takich podróży kierowca powinien być przygotowany na różne scenariusze, łącznie z uszkodzeniem opony. Tym bardziej, że statystycznie ...
Sobota w terenie Jako ze ostatnio brak mi na wszystko czasu to gdy wczoraj zadzwonil kumpel spytac czy mam chwile zeby dzis rano wyskoczysc w teren nie zastanawialem sie ani chwili. Do tego jechalismy doslownie "za rog" zdjęcia w galerii ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.