Chce kupić Vana do 22000zł

19 Cze 2009, 13:28

Witam

Chce kupić Vana do ok.22000zł(tyle naskrobałem :grin: ). Mam na oku try modele:
1. Reno Scenic 1.9 dci 2002-2003r - tego biorę na 1 miejscu pod uwage
2. Citroen Xsara Picasso - tego za wygląd, który mi przypadł do gustu
3. Opel Zafira - a tego za 5+2 dodatkowe miejsca siedzące

Powiedzcie mi co najlepiej z tego wybrać, szczególnie bardzo proszę o wypowiedz posiadaczy tych aut, bo ci najlepiej wiedzą jakie wady, usterki itd.. mieli w tych autach. Sam jestem Posiadaczem Reni Megane już od 4 lat, która nie sprawiała mi żadnego problemu nigdy jest po prostu niezawodna i dlatego najbardziej skłaniam się do zakupu Reno Scenic. Citroeny odradza mi dużo znajomych, ale takich co nigdy nie mieli z nimi nic wspólnego.. Bardzo proszę o wypowiedzi, w zasadzie każdego kto ma ochotę napisać w tym temacie
oko26
Nowicjusz

Miejscowość: Kozienice

19 Cze 2009, 16:50

Ja mam citroena xsare II z silnikiem 1.4 ( wiem że to całkiem inny samochód od xsary picasso ale maja ze sobą wiele wspólnego - ta sama marka ) i mogę ci doradzić tyle że jak się dba o samochód to on się za to odwdzięcza i nie ma z nim problemów sam zrobiłem swoim citroenem 75 000 km i ani razu mnie nie zawiódł i mogę ci tę markę szczerze polecić
Konradoo7xxx

20 Cze 2009, 11:08

Z tych co wypisałeś to polecam Citroen Xsara Picasso
erykoski5
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Leszno
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kalkulator - prawo jazdy kat. "B" + przyczepa
    Jak ciężką mogę ciagnąć przyczepę mając prawo jazdy kategorii"B"? Czy mogę jechać z przyczepą kempingową? Czy przyczepa musi posiadać hamulec najazdowy? Jak policzyć czy jazda z przyczepą jest zgodna z prawem?
    Toyota AA 1936 rok
    Napędzana 3,4-litrowym silnikiem z 6 cylindrami Toyota AA była pierwszym samochodem tego producenta. Prototyp wybudowany w domowych warunkach został zaprezentowany podczas pokazów w Tokio. Razem z modelem AA premierę ...