Chevrolet Camaro !! Czy oplaca sie kupic...?

26 Cze 2009, 22:52

Loosmo napisał(a):Mam do was pytanie bałwany- po co piszecie posty o tym, czy mu tatuś kupi auto, czy coś tam jeszcze. Jak nie masz nic mądrego to powiedzenia do siedź cicho. Zazdrościcie czy co? Jednym słowem żenujące.
Wracając do tematu. Stanowczo odradzam Ci auto powyżej 300km. Granicę zamknął bym szczerze mówiąc w 200KM.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] takie auto dla młodego kierowcy bym polecił, dobrze byś się w taki prezentował, to na pewno.
[link do oferty na Allegro wygasł] lub takie cabrio
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ta toyota też spoko, tylko moc za dużo wg. mnie- ale to Ty kupujesz samochód :)
[link do oferty na Allegro wygasł]
takim lexusem to lans na maxa :lol:

Jak uważasz że Brera w TB jest dobra dla początkującego to masz duże mniemanie o naszych szkołach jazdy.. tfu.. szkołach nauki egzaminu. Dla początkującego z Alf to może być 145 z 1,4 TS.

60-90 KM na początek przez ~2 lata, później coś mocniejszego a nie 200+ KM. :shock:
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

27 Cze 2009, 10:37

rustin napisał(a):sam jestes żenujący bałwanie

weź się nie ośmieszaj koleżko. Ja wniosłem coś do tematu w przeciwieństwie do Ciebie. Po za tym obrażanie obcych osób słowem "bałwanie" świadczy o nie wychowaniu, ale to już Twoja sprawa :) Pozdrawiam Cie!
Loosmo
Początkujący

27 Cze 2009, 11:21

Loosmo napisał(a):Mam do was pytanie bałwany- po co piszecie posty o tym, czy mu tatuś kupi auto, czy coś tam jeszcze. Jak nie masz nic mądrego to powiedzenia do siedź cicho. Zazdrościcie czy co? Jednym słowem żenujące

to sa twoje słowa więc nie mów mi o wychowaniu. Ciekawe czego autor postu juz sie nic nie odzywa czyzby kupil auto
rustin
Aktywny

Auto: Mondeo MK3

27 Cze 2009, 11:58

Pewnie już kupił i po jeżdzie próbnej leży w szpitalu :) A jego nowiutenike camaro stoi u pana Wiesia w warsztacie i za tydzień będzie jak nówka.
ralf1990
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

28 Cze 2009, 15:41

Zobaczył, że chamy go naskoczyły na forum i sobie poszedł.
Loosmo
Początkujący

28 Cze 2009, 17:23

Loosmo napisał(a):Zobaczył, że chamy go naskoczyły na forum i sobie poszedł.

Odezwał sie ten kulturalny i mądry.
rustin
Aktywny

Auto: Mondeo MK3
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Na rower w kasku czy bez?
    Zgodnie z obecnie obowiązującym w Polsce prawem rowerzyści nie mają obowiązku jazdy w kaskach, więc używać kasków czy nie? Statystyki i badania wskazują, że używanie kasku przez rowerzystów ogranicza ryzyko ...

28 Cze 2009, 17:58

nie wiem o co ci chodzi Loosmo ale to ty pierwszy użyłeś słów żenujące bałwany więc do kogo masz teraz pretensje?
skalops
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin

28 Cze 2009, 21:56

Dobra przestańcie się tu kłósić. To możecie robić na pw. nie ważne kto kogo pierwszy obraziło. Nie chcecie koledze pomóc to wypad.
piotreq
piotreq
Zaawansowany

Miejscowość: Bydgoszcz

19 Gru 2009, 21:16

Akurat kupilem sobie camaro i nie mialem zadnego wypadku... Nie kazdy wsiada za kierownice pijany i potem nad ranem opowiada "tatusiowi" ze to nie moja wina...
Artur Sajda
Hawq007
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

19 Gru 2009, 23:11

eh no widzisz tylko tu nie oto chodzi, poprostu wsiadasz do takiego samochodu z zerowymi umiejetnosciami, to jest twoj pierwszy samochod i nie wiesz jak nad nim zapanowac w czasie poslizgu itp, tak jak mowil ktos w poprzednim poscie takim samochodem nie da sie jechac 90 km/h
jak masz czym to cisniesz .
zycze ci zebys na drzewie z tym camaro nie wyladowal
pozdrawiam
marcineq
Początkujący

Miejscowość: Tychy

19 Gru 2009, 23:14

Hawq007 napisał(a):Akurat kupilem sobie camaro

"Kupiłem sobie" - brzmi dumnie :mrgreen: A tak poważnie - jak się sprawuje Camaro? Wrzuć jakieś zdjęcia, chętnie sobie pooglądam.
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam

20 Gru 2009, 00:27

Najlepiej by było jak byś na ośnieżonej masce tego nowiuśkiego Camaro napisał FORUM paluszkiem.. żebyśmy mogli cieszyć się razem z Tobą na tym właśnie FORUM ;>
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

20 Gru 2009, 00:52

i nie zapominaj o gazecie z aktualną datą :PP
mu5k
Nowicjusz

Miejscowość: PL