Chevrolet Cruze 1.6l - połamane zakola

31 Sie 2012, 09:47

Do wszystkich wlścicieli Cruzo sprawdzcie swoje przednie zakola. Zapewniam,ze po okresie zimowym są połamane jest to według mojej opini wada kostrukcyjna. Po przepychankach z Motor Centrum w Gdańsku. Postanowilem udać sie do rzeczoznawcy samochodowego a następnie skieruje sprawę na drogę Sadową.Koszt montazu nowych zakoli to okolo 500z dlaczego mamy za to placić. Jeszcze nie spotkalem sie z przypadkiem by w innych autach zakola były popękane. A najlepsze to to jak byłem na dodatkowym przeglądzie dot. Zakoli gdzie panowie z Motor Centrum twierdzili,że jest to udszkodzenie mechaniczne CO NIE DALEM SOBIE WMOWIĆ. Obok mojego stał inny Chevrolet szef salonu mówi to zobaczmy tego Cruzo a tu" ząg" tez połamane zakola.Co prawda szczęki im opadły ale opinie po dwoch tygodniach wystawili taka samą. I radze aby każdy właściciel Cruzo zrobil to samo gdyż wymiana pomoże tylko na lato po zimie bedzie to sami.Jest to nie najgorszy samochod chociaż w mieście za dużo pali reszta jest ok jak do tej pory. :D
renata11
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: chevrolet cruzo