jak najbardziej autko da się zagazować proponuje dobrać dobre komponenty bo auto jest dosyć wyżyłowane dobrym wyborem będzie Instalacja BlueBox do tego reduktor antarctic i wtryskiwacze hercules......tą instalacje testował Kuba Bielak z TVN Turbo
Widziałem ten test... przeglądałem ze 2 dni temu tvn turbo w necie i widziałem wlaśnie zajawkę testu. później obejrzałem całość. Pozytywnie ją zaoopiniował. Tu dostępna, wklejam, bo może kogoś zainteresuje:
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Oplowski turbo doladowany motor jak najbardziej nadaje sie do gazu, pamietaj tylko o dobrym warsztacie abys pozniej nie mial klopotów z uzytkowaniem. Najlepiej zajrzyj na ekspert.lpg napewno znajdziesz warsztat w swojej okolicy który sobie poradzi z twoim autem.
Zgadzam się z poprzednikami, instalacje możesz założyć jak najbardziej do tego samochodu i możesz sprawdzić tą którą polecają. Na lpg forum znajdziesz pozytywnie opinie o instalacji Blue Box.
Zwóciłbym uwagę tylko na silnik bo można gazowac każde auto ale niekiedy trzeba spełnić pewne warunki poprawiające jak np lubryfikacja.
Dzieki Panowie za wszystkie odpowiedzi, trochę poczytałem i dowiedziałem się na ten temat. Instalacja wydaje się spoko - jeszcze obgadam ją z moim warsztatem który zanjduje sie w okolicy. Dzięki za sugestie.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Ekstremalny wyścigowy samochód elektryczny Marka Volkswagen zaprezentowała supersportowy model I.D. R Pikes Peak zasilany wyłącznie energią elektryczną. Łączna moc jego dwóch silników elektrycznych wynosi 500 kW (680 KM), moment obrotowy 650 Nm, auto ...
Poczytałem, pogadałem z monterem i wyszło jednak na tego Blue Boxa. kupiłem auto a wczoraj już założyłem instalacje Blue Box - wtryskiwacze Hercules i reduktror Silver.
Jeżdżę codziennie do pracy i narazie nie mam żadnych problemów. Nie czuje różnicy przełączania z benzyny na gaz. i na gazie nie traci mocy więc chyba jest wszystko ok. Musze podjechać tylko kontrolnie po 1tyś. km. ale pewnie będzie to formalność
Dobry wybór Oski. Nie wiem gdzie zakładałeś ale jak np.zmienisz miejsce zamieszkania, zawsze możesz poszukać w okolicy dobrego warsztatu, gdzie się zajmą jak należy Twoją instalką.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.