Chevrolet El Camino

22 Sty 2009, 20:38

Zacznę od pytania: co sądzicie o tym modelu chevroleta??

http://www.tremek.com/gallery/data/503/ ... no_ss_.jpg

http://www.weekendtoys.com/69elcamino/fullshot.jpg

Jak widać jest to dość nietypowy pick-up. Komentujcie, ale nie podane przeze mnie zdjęcia lecz model samochodu. Więcej zdjęć można znaleźć w google. Jeżeli znacie jeszcze jakieś inne przykłady nietypowych pick-up lub terenówek to dawajcie:)

Pozdrawiam.
............-----Shake Your Blood-----..............
sphinx1969
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bielsko- Biała

22 Sty 2009, 21:12

dla mnie bomba mimo swej totalnej niepraktyczności.
autko uwielbiane przez meksykanów.
wolę 4x4 :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

22 Sty 2009, 23:31

według mnie to taka trochę kicha;d bo ani na to krów nie zapakujesz, ani nie bagaży normalnie nie przewieziesz...
No ale jak kto woli, w końcu coraz więcej jest nietypowego sprzętu na rynku, niedługo pojawią się jeszcze kombi cabrio, albo coupe będzie do wyboru do koloru;d
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

23 Sty 2009, 10:45

Fakt, autko kompletnie niepraktyczne, ale moim zdaniem robi wrażenie. Co do niecodziennych terenówek, to kiedyś w internecie widziałem zdjęcie malucha przerobionego na monster truck'a. Zdjęcie podpisane: "maluszek" :)
............-----Shake Your Blood-----..............
sphinx1969
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bielsko- Biała
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    EURO NCAP: Pięć gwiazdek dla nowego Audi A3
    Zdobywając pięć gwiazdek, Audi A3 osiągnęło najlepsze wyniki w teście zderzeniowym przeprowadzonym przez Euro NCAP. We wszystkich kategoriach łącznie, model zdobył 88 na 100 możliwych punktów. Organizacja ds. oceny ...