Chevrolet

25 Lis 2006, 22:59

Czy warto kupić nowego chevroleta full opcja. Co sądzicie o tych samochodach. Ponoć to GM i serwis Opla.
adimator
Nowicjusz

26 Lis 2006, 14:20

Witam,
Zależy jeszcze o jaki model ci chodzi i jaka jest jego cena, ale ja osobiście wolałbym jednak Opla ;)
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

14 Gru 2006, 15:52

Witam pozwolicie ze podłącze sie do tematu też planuje zakup samochodu i zastanawiam się czy chevrolet lacetti to dobra opcja, Mam do wydania do 55 tys zł, wiec rozwazam jeszcze forda foc II i opla stre III no i oczywiście Kie ceed. ale wracając do tematu prosze o opinie o tym samochodzie i wasze wrazenia z jazdy, dziękuje i pozdrawiam
blackglass
Nowicjusz

29 Mar 2007, 22:01

Niestety Chevrolet Lacetti to nie jest dobry pomysł
Posiadam
Używam
Odradzam
Marek358
Nowicjusz

03 Kwi 2007, 18:09

Chevrolet Lacetti jest dobry, poniewaz sam go mialem kilka ladnych lat, tak sie sklada i jezeli wlasciciel o niego dba, to dobrze bedzie mu sluzyl,a ty marek chyba zbytnio sie nie interesujesz swym autem, bo te chevrolety sa bardzo dobre, osiagi, zawieszenie i stylistyka, takze nie rozumiem cie marek, ale kazdy jest indywidualista. :twisted:
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

03 Kwi 2007, 20:02

maniokin2 napisał(a): Chevrolet Lacetti jest dobry, poniewaz sam go mialem kilka ladnych lat

Od kilku lat? Chyba ci się przyśniło skoro ten model istnieje od niedawna
:lol:
maniokin2 napisał(a): jezeli wlasciciel o niego dba, to dobrze bedzie mu sluzyl,

Od samego początku widać że samochód jest zwyczajnie spaprany. :mrgreen:
Marek358
Nowicjusz

04 Kwi 2007, 08:48

Od Chevroleta wolam bym Opla czy Seata :wink: .
Alfa Romeo 159 kombi
Kuba
Nowicjusz

04 Kwi 2007, 11:39

Hehe, normalny pospolity sedan czy hatchback a nazywa się Chevrolet jakby to było nie wiadomo co :)
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

04 Kwi 2007, 12:30

Od kilku lat? Chyba ci się przyśniło skoro ten model istnieje od niedawna

od niedawna? oszlales czlowieku czy co?przepraszam ale ja czegos nie rozumiem, moglbys marku rozwinac swa mysl, bo mi sie wydaje ze lacetti
istnieje troche dluzej niz od niedawna, chyba ze posiadalem inna marke samochodu, ale sam o tym nie wiedzialem, no bo skad? :twisted:
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

04 Kwi 2007, 16:38

Sprzedawany jest od dwóch lat dopiero więc lepiej sprawdź czym jeździsz :mrgreen:
Marek358
Nowicjusz

04 Kwi 2007, 21:29

po pierwsze jak juz cos to od prawie 3 lat marku
po drugie, przeciez mowilem ze od kilku lat a o ile mi sie wydaje to 3 mozna zaliczyc do kategorii"kilka"
po trzecie:ja mialem dokladnie prze 2,5 roku, dla twojej swiadomosci i nic mi sie nie przysnilo, nie wypisuj glupot i nie zanizaj poziomu forum
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

05 Kwi 2007, 09:10

Masz rację :mrgreen:
Zniżanie się do takiego poziomu dyskusji rzeczywiście mi nie odpowiada :mrgreen:
Żegnam :mrgreen:
Marek358
Nowicjusz

05 Kwi 2007, 11:10

Marku daj spokój z ta bezsensowna paplanina, ponieważ albo jestes dziwny, albo bardzo chcesz trzymac sie swojego zdania bez sensu i udowodnic ze sie znasz na samochodach, przeciez ci pisze ile lat mialem auto, takze prosze wytlumacz mi o co ci chodzilo w ostatnim poscie ok?. :twisted:
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

05 Kwi 2007, 14:40

Miałem okazje jechac tym cudem jak dla mnie spoko , ale ma jedna wade mało miejsca jesli chodzi o naprawy. cięzko jest gdzies podejść , ale to sprawa mechanika. ogółnie autko godne polecenia.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

05 Kwi 2007, 19:03

Łukasz789 napisał(a):Miałem okazje jechac tym cudem jak dla mnie spoko , ale ma jedna wade mało miejsca jesli chodzi o naprawy. cięzko jest gdzies podejść , ale to sprawa mechanika. ogółnie autko godne polecenia.

Niestety np. wymiana żarówek wymaga demontażu reflektorów
Marek358
Nowicjusz