Chip tuning Renault scenic

26 Sie 2010, 18:03

Witam. Naczytalem sie wiele o chip tuningu (czasami zwany cheap tuning;d) i wiem ze czasami da rade, a czasami to strata pieniedzy. Co myslicie o tym?

[link do eBay wygasł]

Pozdrawiam.
mateusz3112
Początkujący

26 Sie 2010, 19:24

Z allegro/ebay itp sobie odpuść,najlepiej zapłacić więcej a zrobić to w jakiejś firmie która sie na tym zna.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Sie 2010, 20:15

no ja wiem wiem;) ale to jest chyba jaks firma ktora zajmuje sie tym zawodowo. Sadze po stronie itd..
mateusz3112
Początkujący

26 Sie 2010, 21:47

...mam co najmniej jednego klienta tygodniowo z takimi "tanimi" wynalazkami...pomiary na hamowni oraz to co się wydobywa z rury wydechowej mówią same za siebie...lipa :(
...chcesz coś dobrego zrobić dla swojego motorka...przygotuj co najmniej 800...1500zł..na porządny tuning albo boxa...z diagnostyką i pomiarami na hamowni!!
Chip...hipp..hurra!!
G-CS
Nowicjusz

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 10 06 1983
Auto: Focus na ropę i chipsy
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowa Dacia Duster na wyższym poziomie
    W designie zewnętrznym Nowej Dacii Duster pojawiają się zmiany podkreślające jej terenowy charakter. Zmienia się również wnętrze, w którym zobaczymy nową deskę rozdzielczą, nowe tapicerki, nowy zespół ...