Chiptuning w Chorzowie

31 Sty 2020, 15:55

Jaką firmę polecacie która profesjonalnie zajmuje się tuningiem w Chorzowie. Tylko zależy mi na jakiejś sprawdzonej firmie nie jakiś Czesiek z garażu.
Franek78
Nowicjusz

Auto: audi

04 Lut 2020, 14:53

W chorzowie jeden z niewielu warsztatów, który się zajmuje kompleksowym tuningiem Custom Complex. Robią fury typowo sportowe z większą mocą, więc jak masz niespełnione marzenia z tym związane to zagadaj. W social mediach mają sporo przykładów realizacji, więc można zobaczyć, na co warto się zdecydować. Dużo też ekonomicznych rozwiązań dla pasjonatów, co mnie pozytywnie zaskoczyło.
Max77
Nowicjusz

04 Lut 2020, 15:12

Max77 napisał(a):W chorzowie jeden z niewielu warsztatów, który się zajmuje kompleksowym tuningiem Custom Complex. Robią fury typowo sportowe z większą mocą, więc jak masz niespełnione marzenia z tym związane to zagadaj. W social mediach mają sporo przykładów realizacji, więc można zobaczyć, na co warto się zdecydować. Dużo też ekonomicznych rozwiązań dla pasjonatów, co mnie pozytywnie zaskoczyło.

Mam drobną radę. Nie polecaj firm tuningowych argumentując to że robią fury typowo sportowe albo mają sporo przykładów realizacji bo największy partacze tuningowi jakich znam maja dokładnie to samo w mediach, bandę klakierów na wszystkich forach rejsingowych a prawda jest taka że bałbym się im dać klocki hamulcowe do wymiany.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

04 Lut 2020, 15:27

Szybki przecież to spamerzy, niestety nie ma za co uciąć im jaj bo nie łamią reg. :/
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

04 Lut 2020, 15:34

Kao napisał(a):zybki przecież to spamerzy, niestety nie ma za co uciąć im jaj bo nie łamią reg

Spoko, też coś mi błyskało :D ale ma dziś zaćmę i widzę ciemność :D
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mini chłodziarka samochodowa – 1982 rok
    Każdy, kto miał okazję jeździć Toyotą Land Cruiser J200, zauważył, że w schowku ukrytym w podłokietniku między przednimi siedzeniami znajduje się chłodziarka na napoje. Urządzenie to doskonale spełnia swoją funkcję w trasie, ...