Napiszcie mi ile trzeba tankować (chodzi mi o jednorazowe tankowanie- litry ) żeby dostać na stacji np choinkę zapachową? wiem że jak jakaś firma tankuje (a taka to sporo do baków wlewa) no i ma podpisaną umowę ze stacją to dostaje nawet kosmetyki do auta a nie tylko choinkę , więc z własnego doświadczenia napiszcie ile oraz gdzie zalaliście i dostaliście jakiś "prezent"
Jeden model samochodu i dwie wersje zawieszenia Pewne, na pierwszy rzut oka identyczne modele samochodów prezentują różnice w konstrukcji zawieszenia, co wpływa nie tylko na ich osiągi drogowe, lecz także na koszty obsługi technicznej. Firma SKF skupia uwagę ...
Potrzebna edukacja na temat systemów bezpieczeństwa czynnego Producenci samochodów przewidują, że w ciągu najbliższych lat na rynku pojawią się zaawansowane systemy zautomatyzowanego prowadzenia o znacznie szerszym działaniu niż obecnie. Jednak nowe badania pokazują, że wielu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.