Chrysler Grand Voyager. Czy warto???

23 Mar 2008, 21:22

Witam, mam taki dylemat. Otóż nie mam pojęcia o awaryjności chryslerów modelu Grand Voyager. Chodzi mi o tę 2 wersję (1995-2000) ten okrągły model. Proszę kogoś aby mi doradził. Jeżeli ktoś uważa, że nie warto i ma lepszego van-a niech napisze propozycję. Tylko proszę bez Seat-ów i VW.
Acha wersje silnika jakie mnie interesują to benzyna 3.3, 2.5 TDI, 2.4 benzyna+lpg, 3.8 benzyna. Z góry dziękuję!
dorko8814
Nowicjusz

23 Mar 2008, 23:27

Voyagery wg. badań są jednymi z najbardziej awaryjnych aut.
Pracowałem kiedyś w firmie w której jeden z szefów miał Voyagera i więcej to auto stało pod firmą, niż jeździło.

Opel Zafira to ciekawa propozycja, choć pod względem wnętrza zdaje się, że przegrywa z Voyagerem.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

24 Mar 2008, 06:28

Dziękuję bardzo za odpowiedź, lecz niemieckie vany raczej mnie nie interesują. Chciałbym coś takiego jak Chrysler Grand Voyager. Chciałbym mieć bardzo dużo przestrzeni w aucie tyle ile ma chrysler :)
dorko8814
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ponad 800-konnym autem - drift na szutrze
    W minioną sobotę w Warszawie i okolicach odbyła się już 57. edycja słynnego Rajdu Barbórka. Wśród najnowszych rajdowych konstrukcji oraz klasyków znalazło się auto, jakiego na odcinkach specjalnych jeszcze ...
    Toyota tworzy nową firmę do tuningu i akcesoriów
    Toyota połączy firmy Toyota Technocraft, J-TACS Corporation i Toyota Modellista International w jedno przedsiębiorstwo. Wszystkie trzy ośrodki zajmują się tuningiem oraz opracowywaniem części do modyfikacji samochodów ...