Witam!
mam pytanie co do tego autka. Czy to jest normalna wada tych vanow ze przy redukcji z 3-go biegu na 2-gi ona ciezko wchodzi? ( trzeba puscic sprzeglo dodac lekko gazu i wcinac sprzeglo i wted wchodzi ). Niedawno kupilem takie autko jezdzi sie rewelecyjnie ale denerwuje mnie ta skrzynia biegow... Prosze o pomoc .... Moze wiecie co i jak to naprawic z gory dzieki.
Pozdrawiam Scootereq
Mam pytanie czy każdy Chrysler Voyager 2.5 TDI ma taki charakterystyczne dukanie tak jakby w filtra powietrza... zastanawia mnie to, może mi ktoś doradzi pozdrawiam
Jak wybrać opony zimowe? Często się śmiejemy, że zima potrafi i w styczniu zaskoczyć drogowców, ale po pierwszych opadach śniegu często okazuje się, że najbardziej to są zaskoczeni kierowcy, którzy jeszcze nie zmienili opon na zimowe. ...
Od maja wzrasta liczba zdarzeń drogowych z udziałem dzieci i młodzieży Od lat nasilenie wypadków komunikacyjnych z udziałem młodych uczestników ruchu (7-14 lat) rozpoczyna się już w maju i trwa do września(1). Maj, lipiec i wrzesień to także miesiące z najwyższą liczbą ofiar wśród ...
Ja mam z 2000 i jeżdze nim 4 lata. Mogę powiedzieć, że jest wygodny i to bardzo, pojemny i dobrze wyposażony. Mam 2,5 TD SE, silnik bez zarzutu ma porządne kopyto i pod górę jedzie z lekkością, za to głowica w tamtym roku do wymiany i nieźle mnie to wszystko kosztowało. Oprócz tego turbosprężarka wysiadła. A to też wcale nie tania część. Mimo tego, autko jest moim najlepszym jakie mialam do tej pory:)
Mój sąsiad ma właśnie takiego w 2.5CRD chwali bardzo to auto jedyne usterki jakie miał to standardowe co w każdym aucie się psują nigdy go nie zawiódł , sam nim jeździłem i naprawdę godne polecenia
cześć we wrześniu br kupiłam sobie Chryslera Voyagera z 1994r 2,4 benzyna +LPG sekwencja. Szczerze mówiąc auto jest super i bardzo dobrze mi sie nim jeździ. Jeżeli chodzi o komfort jazdy to bez zarzutów. Faktem jest, że mam ten sam problem z redukcją z 3 na 2 bieg, cięzko wchodzi. Poza tym ok ale najważniejszym dla mnie problemem są strasznie słabe hamulce!!! czy ktoś sie orientuje czy to tak w każdym jest czy cos jest nie tak?? Wymieniłam tarcze, klocki, jakieś cylindry i gumki w kołach nawet opony i nie widzę żadnej poprawy. Prosze o opinie i wskazówki. Pozdrawiam
Witam koledzy mam pytanie Czy bardzo ciężka redukcja z 3 na 2 to wina skrzyni czy może tak jest we wszystkich egzemplarzach. Mam tez pytanie co do silnika: mianowicie przy jakich obrotach 2,5CRD z 2001 roku jest najekonomiczniejszy? pozdrawiam
Witam.
Jeżdżę Voyagerem z 1994 2.5 benz.
Co do hamulców to moję są bardzo ostre...Co prawda nie ma abs-u ale bardzo czułe i mocne są.
Co do redukcji to u mnie tak nie ma Może wybieraki wam popadały??Podobno w Voyageru są czułe bardzo.
Witam Koledzy mam pytanie: Co może być przyczyną bardzo słabego grzania się samochodu?potrzeba bardzo dużo czasu żeby się choć trochę zagrzał. Chodzi o 2,5 CRD z 2001 roku. Z góry dziękuje:)
witam wszystkich serdecznie i prosze o pomoc
jestem "szcześliwym " posiadaczem voyagera 2,5 td z roku 97 ze znakomitym silnikiem vm poza ciagłymi problemami np.wycieki stuki i klekoty jakby tego było mało to dzisiaj zerwał sie łancuch czyli można postawić krzyżyk na nim
w serwisie chryslera na wymiane łańcucha daja 15,000 km gwarancji czyli SUPER
i tu moje pytanie kiedyś na allegro znalazłem voyagera z silnikiem od jakiegoś vw czy to możliwe
myśle że było by to najlepsze rozwiązanie wstawić silnik mniej awaryjny a czasami może wcale
prosze o pomoc bo mojego vm mam juz dosyć
dziekuje i pozdrawiam
Witam,chciałbym zakupić GRAND VOYAGERA zastanawiam sie tylko czy kupić w diesla czy 2,4 w benzynie.Czekam na uczciwe podpowiedzi o tych autach.
Pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.