11 Lut 2009, 22:46
witam.posiadam chryslera grandvoyagera 3.3 z99roku.po kupnie auto miało rozregulowaną zbieżność i słabe opony. kupiłem nowe opony wyregulowałem zbieżność i wtedy zauważyłem że auto ŚCIĄGA lekko w prawo.pojechałem do innego warsztatu i wymieniłem(końcówki drążka,sworznie wahaczy,sinenblocki,łączniki stabilizatora i oczywiście zbieżność).to też nic nie pomogło.przekładałem koła w kazdy możliwy sposób i dalej to samo.zakładałem inne opony byłem na sprawdzeniu zbieżności jeszcze w 2 zakładach i jest bez zmian.nikt nie wie co to może być.ze zbieżności wychodzi że lewe koło czyli to od kierowcy jest przesunięte do tyłu około 1 milimetra czyli powinno ściągac w lewo a ciągnie w prawo.nawet jak zmniejszyłem ciśnienie nic nie dało.auto wygląda że nie było bite.jeśli ktoś spotkał się z podobną sytuacją bardzo proszę o pomoc.chciałem jeszcze dodać że kilka razy jak skręcałem zablokowało mi na chwilę wspomaganie i wydaje mi sie ze dość ciężko pracuje ale znajomy powiedział że to nie ma wpływu na ściąganie.jeszcze raz proszę o pomoc i rade