Witam kupiłem jakś czas temu voyagera który jest z włoch,sprowadzony został do niemiec(z włoch) i przyjechał do Polski w Polsce "niema go"ponieważ nie jest nic opłacone chciałbym sie dowiedzieć czy to wszystkie dokumenty potrzebne do rejstracji i ile to bedzie kosztować?JA mam umowe kupna sprzedaży(moją z niemcem) a niemca z włochem nie mam(to zle?) ,Targa(takie duże coś,carta di circolazione) i certificiato di properieta(automobile club d"italia)
Wystarczy umowa Twoja z Niemcem i te dwa pozostale dokumenty. teraz musisz to przetłumaczyć, zrobić przegląd techniczny, opłacić akcyze (jeśli sam. osobowy), VAT-25, opłate recyklingową 500 zł i cieszyć sie zarejestrowanym autem. Umowy pomiedzy Niemcem a Wlochem nie potrzeba
Samochód jako rodzaj transportu - ciekawa historia Samochód jest jednym z najważniejszych wynalazków w historii ludzkości, który miał ogromny wpływ na sposób w jaki podróżujemy, pracujemy i komunikujemy się z innymi ludźmi. Historia samochodu ...
Audi najlepszym producentem w segmencie premium w Niemczech Wynik badania instytutu Center of Automotive Management (CAM): Audi najlepszym w Niemczech producentem branży motoryzacyjnej segmentu premium, pod względem bilansu emisji dwutlenku węgla . - Dzięki współczynnikowi ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.