Chrysler voyager

11 Paź 2009, 20:25

Witam
Jestem nowym userem na forum :):
Stanołem teraz przed pewnym problemem a mianowicie chce zmienić samochód i spodobał mi się chrysler voyager taki do 15 tysięcy zł. I mmam do Was pytanie jakie sa jego koszty eksploatacji, awaryjność, co najczęściej siada i jakie sa koszty naprawy?
Z góry dzieki za odpowiedz :wink:
Zbyszek1178
Nowicjusz

Miejscowość: :)

12 Paź 2009, 12:44

Z tego co się orientuję Chryslery nie cieszą sie opinią aut bezawaryjnych. Gnębi je do tego rdza.
Proponuję naprawdę przemysleć ten wybór.
auta duże, ciężkie, owszem pojemne, ale dużo palą. Są w Polsce lepsze alternatywy.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

12 Paź 2009, 17:58

Dishman napisał(a):Z tego co się orientuję Chryslery nie cieszą sie opinią aut bezawaryjnych. Gnębi je do tego rdza.
Proponuję naprawdę przemysleć ten wybór.
auta duże, ciężkie, owszem pojemne, ale dużo palą. Są w Polsce lepsze alternatywy.

Co byscie np w zamian zaproponowali ??
Zbyszek1178
Nowicjusz

Miejscowość: :)

13 Paź 2009, 22:05

Kazdy samochod ma swoje typowe dolegliwosci, z tym ze voyager ma ich troche wiecej :lol:

Warto zauwazyc- ze niskie ceny tego modelu pozwalaja znalezc niezajezdzony i w miare zadbany egzemplarz za przyzwoite pieniadze. I wtedy na pewno bedzie mniej klopotliwy niz kochane przez Polakow golfy 3 passat b5 e46ki nadajace sie na zyletki

Komkurencja:
Toyota Previa, Opel Sintra, Honda Odyssey, Ford Windstar, MB V-klasse, VW T4 i Sharan, Alhambra, Galaxy, Mitsu Space Wagon- jest tego troche... :razz:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ