REKLAMA
Hejka.
Mam +/-30 tyś wolnych środków i chce kupić sobie jakieś autko. Od suv'ów do sportowych copue, sedanów w sportowych wersjach, czy wychuchanych klasyków na gwincie i niskim profilu z dobrą felga. Po prostu coś poważnie, prestiżowo wyglądającego, wyróżniającego się jakimś detalem od reszty na ulicy, rok aż tak nie ważny. Silnik hmm.. może być Diesel z fajnym momentem, lub większa dobrze brzmiąca benzyna może być z gazem lub bez. Wyposażenie im bardziej bogate tym lepiej - takim moim zboczeniem jest audio najlepiej coś klasy bose w audi. Macie tutaj duże pole do popisu. Chciałby abyście podeszli do tego na luzie bo szukam autka for fun do bujania się ze znajomymi po zlotach, zlocikach, a oni to civic, passat, golf, bora ,a3 na gwincie.. myślałem o bmw x5 e53 z początku produkcji i do tego jakiś zestaw obniżający zawias i dobra felga bardzo fajny efekt, lecz słucham waszych propozycji, ale też nie popadając w skrajności żeby było stać mnie je utrzymać mimo że planuję robić 5 -10k rocznie głównie w sezon - typowa zabawka pozdrawiam