Ten egzemplarz podalem jako przykład, wiec ew. wypadkowość w tym pojeździe nie stanowi problemu. Narazie szukam Primery, znajomy polecał Volvo 850. Ogólnie fajne auto, stare Volvo mają to coś w sobie. Czy silniki z turbo nadają sie do LPG?
Na Twoim miejscu brał bym galanta, nie jest aż tak kosztowny w utrzymaniu. A może e34? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Piękny egzemplarz, trwały, prosty, tani w utrzymaniu.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Uważaj na Pieszych na wielopasmowych jezdniach Do najbardziej niebezpiecznych miejsc dla pieszych należą przejścia przez wielopasmowe jezdnie bez sygnalizacji świetlnej. Do potrąceń najczęściej dochodzi, gdy pieszy wchodzi na oznaczone przejście, widząc zatrzymujący się ...
W galancie były silniki GDI? Z tego co kojarzę było 2,5 V6, który dawał radę i właśnie GDI (2.4?) więcej nie pamiętam ani nie zgłębiałem tematu. E34 niezbyt mi się podoba P.S czy galanty nie miały kosztownych problemów z przekładniami kierowniczymi?
Faktycznie, wygląda ciekawie zwłaszcza w tym kolorze. Minusem jest ropniak pod maską ( niezbyt podoba mi sie charakterystyka diesli ). Ogólnie w domu mamy Focusa kombi ( mk2) i nie mogę powiedzieć złego słowa na ten model.
Pod względem trwałości ten silnik jest bardzo dobry Minusem jest kultura pracy ale i tak jest lepsza niż w VW czy Oplu Myślę że ten też jest wart uwagi [link do Otomoto wygasł]
Kultura pracy to drugie jeśli focus to właśnie 1.8 ew 1.6 . W dieslach nie lubię tego, że idą z dołu a potem nie jadą, wolę moment obrotowy osiągany wysoko
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.