Ten egzemplarz podalem jako przykład, wiec ew. wypadkowość w tym pojeździe nie stanowi problemu. Narazie szukam Primery, znajomy polecał Volvo 850. Ogólnie fajne auto, stare Volvo mają to coś w sobie. Czy silniki z turbo nadają sie do LPG?
Na Twoim miejscu brał bym galanta, nie jest aż tak kosztowny w utrzymaniu. A może e34? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Piękny egzemplarz, trwały, prosty, tani w utrzymaniu.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
[D] Croma II 1,9 / Accord VII 2,2 / 6 I 2,0 / Passat B6 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 140KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Fiat Croma II 1,9 Multijet - 150KM - Honda ...
W galancie były silniki GDI? Z tego co kojarzę było 2,5 V6, który dawał radę i właśnie GDI (2.4?) więcej nie pamiętam ani nie zgłębiałem tematu. E34 niezbyt mi się podoba P.S czy galanty nie miały kosztownych problemów z przekładniami kierowniczymi?
Faktycznie, wygląda ciekawie zwłaszcza w tym kolorze. Minusem jest ropniak pod maską ( niezbyt podoba mi sie charakterystyka diesli ). Ogólnie w domu mamy Focusa kombi ( mk2) i nie mogę powiedzieć złego słowa na ten model.
Pod względem trwałości ten silnik jest bardzo dobry Minusem jest kultura pracy ale i tak jest lepsza niż w VW czy Oplu Myślę że ten też jest wart uwagi [link do Otomoto wygasł]
Kultura pracy to drugie jeśli focus to właśnie 1.8 ew 1.6 . W dieslach nie lubię tego, że idą z dołu a potem nie jadą, wolę moment obrotowy osiągany wysoko
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.