03 Sty 2014, 19:52
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jako że w kwietniu kończę 19 lat zacząłem się rozglądać za jakimś fajnym autkiem. Na początku szukałem czegoś sportowego, potem youngtimera, jednak niedawno stwierdziłem, że dobrym wyborem dla mnie będzie... kombi. Pomyślicie pewnie, że zwariowałem. Jednak w moim przypadku byłby to wybór uzasadniony. Od kwietnia do listopada bardzo dużo jeżdżę na rowerze ( w ostatnim sezonie dzięki pogodzie jeżdżę do tej pory ). Takie auto było by bardzo pomocne jeśli chodzi o dalsze wypady. Fajnie by było, gdyby udało się upolować jakieś ciekawe autko, coś innego od np. Passata B5. Jak na razie w oko wpadły mi Asta II i Vectra B. Niby normalne auta, jednak po zakupie i tak wprowadzone zostały by drobne zmiany np. jakieś ładne koła, może lekko obniżone zawieszenie. Ale co do przeróbek to jeszcze nie będę się wypowiadał, na chwilę obecną w ogóle nie mam auta. Co do " przyziemnych " wymagań to standard - benzyna / benzyna + lpg do 2.0, niskie koszty utrzymania itp.