REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Groski napisał(a):Boję się też mechaników, bo golfa czy ałdi to każdy rozbierze a z alfa może nie być tak kolorowo.
Groski napisał(a):Jestem z Wrocławia więc poczytałem i zdecydowałem się na firmę s-performance wrocław na podniesienie bezpiecznie mocy w aucie.
bartez90 napisał(a):Matko autor chce auto, ktore bedzie zwawe, ciekawe i bedzie dawac frajde z jazdy, a tu polecany golf 110km. Nie no to krol dynamiki po prostu, moc az wyrywa z butow...![]()
Pionek napisał(a):No faktycznie 1,5 sek taki golf jest wolniejszy od a4 b7 1,8t
Pionek napisał(a):wciskać komuś ecu project, będą stuki, falowanie boostu i się silnik rozleci
Pionek napisał(a):Powiem tak taki golf vi 2,0 tdi 110 po sofcie obawiam się że za dużo jeśli w ogóle wolniejszy od 3,0 tdi nie będzie
bartez90 napisał(a):Ile softów w swoim życiu zrobiłeś? Może się pochwalisz tutaj wszystkim? Ja poprawiałem niejednego gotowca wgrywanego w pięknej firmie przez ludzi, którzy nie mają o tym pojęcia. Nawet wgrywają softy na określoną moc
Mogę Ci nawet logi takiego auta podesłać to sam stwierdzisz jak długo silnik na tym pożyje mądralo. O ile w ogóle się na tym znasz bo widać, że pojęcie masz mierne.
chodziło Tobie chyba o VI mam nadzieję? jest tego trochę:Groski napisał(a):Golfy patrzyłem to na IV budżet taczej na styk w najsłabszej wersji 2.0 tdi nie na CR więc podobnie wyjdzie jakieś Audi a3 które bardziej podchodzi mi wisuzlanie niż golf.