krikus napisał(a)::lol: To rzęch był, pewnie sama rdza i poxylina
Kadecik kupiony był po renowacji, jak się później okazało tanim kosztem. Podłoga to żywica zapaćkana bitexem. Dostałem w bok, posypala się rdza i szpachel, nie warto już poczciwego zabytka reanimować.
krikus napisał(a):Ja bym sie nie pakował w stare trupy do codziennej jazdy.
U mnie w rodzinie jest wiele zadbanych klasyków, śmiem twierdzić, iż są żywotniejsze od konstrukcji współczesnych.
Urzekł mnie fiacik zaproponowany przez Barola, jednak tym razem chcę coś bardziej dynamicznego.
BMW e21, które wkleiłeś już wcześniej oglądałem, z pewnością wezmę bmw pod uwagę.
Spodobało mi się trochę większe coupe tejże marki:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Co możecie o tym samochodzie powiedzieć?
kon146 BMW e28 jest cudowne, im więcej czytam o starych bmw tym bardziej upewniam się w przekonaniu, że warto zainwestować w niemiecki samochód. Obawiam się jedynie o to, że większość egzemplarzy nie miała łatwego życia i może być już zmęczona.
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie, zagłębie się w lekturze dotyczącej BMW e21, e30, e28, e24. Myślę by iść tymże tropem. Jeżeli trafi się samochód naprawdę wart większych pieniędzy to jestem w stanie zwiększyć budżet nawet dość znacząco jednak muszę być pewien że warto.