08 Lis 2010, 21:18
Witam,
Jestem pierwszy raz na tym forum i piszę tego posta z nadzieją, że ktoś pomoże mi rozwiązać problem z moim radioodtwarzaczem. Jeśli piszę w złym dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie tego tematu.
Przejdę teraz do sedna sprawy: mam odtwarzacz cd marki LG niestety nie pamiętam dokładnie rodzaju (jeśli to istotne to sprawdzę jaki to rodzaj), wszystko było dobrze przez długi czas, pewnego razu jak odpaliłem samochód rano gdy jechałem do pracy to nagle przestały grać wszystkie głośniki oprócz jednego w drzwiach od strony kierowcy, teraz najciekawsze, wszystkie głośniki oprócz tego jednego nie działają tylko podczas odtwarzania płyt cd, gdy przełączę na normalne radio wtedy grają wszystkie głośniki, raz podczas jazdy był moment że na chwile (podczas odtwarzania cd) zaczęły grać wszystkie głośniki ale ponownie przestały grać.Tak już od dłuższego czasu jeżdżę tylko z jednym głośnikiem i nie mogę sobie normalnie posłuchać ulubionej muzyki. Sprawdzałem kable przy odtwarzaczu i wszystko jest ok, ale myślę że to nie ma znaczenia skoro na radiu wszystkie głośniki działają normalnie. Za bardzo się na tym nie znam dlatego proszę was o pomoc i z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi.
Przypomniało mi się, że ktoś mi mówił że to może być wina lasera i trzeba go po prostu przeczyścić specjalną płytką, uważacie że to możliwe?
Udało mi się znaleźć jaki to jest rodzaj : LG LAC-M2500R