MG/Rover z tego co wiem mają problemy z układem chłodzenia, te już nie są chyba budowane wspólnie z Hondą i mają swoje - brytyjskie silniki a nie hondowskie
Generalnie wygląda dość fajnie, takie szpanerskie jest, nie każdemu podpasuje. W takiej małej budzie te 160KM sprawia, że auto nawet nieźle jedzie.
Co do 406 Coupe to samochód piękny, ciulowy silnik, tak jak pisałem no ale trudno. Astra Coupe tez ładny wóz, ale oprócz ładnej sylwetki to zwykła, przeciętna Astra, bardzo podobna do 5d czy 3d hatchbacka. Cougar odpada od razu, nie podchodzi mi to auto totalnie, tak samo jak rożne hjundaje kupe i tym podobne auta. Myślałem jeszcze o Hondzie Civic EP2 1.6, z tym że są trochę drogie, wykraczają poza mój budżet. Jakbym poczekał jeszcze z 2 tygodnie to mógłbym sobie pozwolic na nią albo na inne auto w ok. 15 tys. ale niestety nie mogę tyle czekać, bo aktualnie nie mam wozu, a jeździć czymś trzeba ;/ mimo, że potrzebuje szybko auta, to nie chce kolejnego trupa za 2-3 tys, który sie tylko na złom nadaje. Skoro mam już odłożone te pieniądze to chce za nie kupić troche porządniejsze auto