REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie napisałem że droższe ale też nie tańsze ale jak weźmiesz pod uwagę trwałość Volvo a Rovera no to sam sobie odpowiedz co wychodzi korzystniej.OW05 napisał(a):Części do Rovera droższe niż do Volvo?
Rover niestety dość drogie części i dostępność też taka se ze względu na rzadkość
chcesz mi powiedzieć że idziesz do sklepu i tak od ręki wszystko dostaniesz? A raczej coś?Tom88T napisał(a):Dostepnosc taka se? Jakbys to napisal powiedzmy jeszcze z 3-5 lat temu to by mozna sie zgodzic, a teraz to jedynie delikatnie sie osmieszasz z tym stwierdzeniem
no jeżeli Ty mówisz o częściach z rozbiórki na allegro to ok zgadzam się nie są drogie ale mi chodzi o części noweTom88T napisał(a):Wiekszej bzdury nie slyszalem. Drogie czesci? Podaj przyklady, ktore?
5urfeer napisał(a):Jeśli chodzi o budżet to wszystkie wymienione modele oscylują w granicach 10.000 i w tej kwocie szukam. Jeśli chodzi o przestrzeń z tylu to nie jest to priorytetem, po prostu ważne, żeby był 4/5. Jeśli chodzi o bagażnik to też jakiejś większej wagi do tego nie przykładam (W s80 po złożeniu siedzeń wychodzi bodajże ponad 1000l, w s60 tak nie ma?).
Rover na tle Saaba wychodzi tanio a nawet bardzo tanio.5urfeer napisał(a):A co z saabem? Nie są chyba aż tak awaryjne, a części to tez nie problem bo to z GM.
A Rover? Wiem, ze sprzęgło się sypie z częstszych rzeczy, a reszta ? Jest najbardziej awaryjne?