Dzień dobry.
Mam problem z kupnem samochodu , szukam samochodu do maksymalnie 6000 zł , samochodu w benzynie o małym silniku mało awaryjnym lub w turbo dieslu . Często spoglądam na ogłoszenia na allegro jednak nie mogę się zdecydować , miałem wcześniej forda mondeo mk1 z 1996 roku w kombi 1.8 TD świetny samochód jednak nie był to ładny samochód, miałem również Opel Astrę ale w tym było mało miejsca i ogólnie od samego początku nie podobała mi się jazda tym samochodem.
Szukam samochodu w stanie dobrym, bez tuningów i nie po młodym gniewnym.
Szukam samochodu który będzie wyposażony w ABS, wspomaganie kierownicy,Centralny zamek, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, komputer pokładowy, i nie był po wypadku.
Rocznikowo 1999 - 2000 lub powyżej 2000
![Uśmiechnięty :)]()
Dla mnie liczył się od kąt mam prawo jazdy komfort, nie lubię szybkich samochodów, wolę ładny samochód którym się miło, dobrze jeździ, mało awaryjny z tanimi częściami. Myślałem nad Mazdą 323F ale zastanawiam się czy to dobry wybór podobno w Mazdach jest gorsza blacha niż w Oplach no i coś o silnikach słyszałem że są awaryjne bardzo .
Myślałem również o Golfie 4 ale coś wątpię abym znalazł dobry stan nie katowany za 6000 zł
Zastanawiałem się również nad Fordem Mondeo MK2 / MK2 Ghia ale też nie wiem co powiedzieć cena nie jest wielka .
Szukam samochodu którym pojeżdżę z pięć lat bez większych problemów, samochodu który będzie wygodny zarazem ładny na zewnątrz jak i w środku i dobrze będzie się nim jeździło.
Jeżeli może mi ktoś pomóc , doradzić , powiedzieć swoje zdanie , będę wdzięczny .