Witam mam fiata siene 1,6 16 v oststnio bardzo cieżko wchodzą mi biegi ( wszystkie )jak i również ciezko chodzi mi lewarek skrzyni biegów ostatnio robiłem skrzynie (sprzegło kompletne valeo) i jest ok ale wtedy wszystko było ok jak sprawdzałem linki tez były ok w lwearku kulka plastikowa też jest cała bo sprawdzilem tylko nie wiem czy to moze coś przy skrzyni może sie cos zararło bo linka jest wpinana tam jest jakas guma lekko peknieta nie wiem czy to warzne jestem w skrzyniach laik pomożecie z góry bardzo dziekuje za pomoc
krzysiek1 napisał(a):olej jest świeży wiec jest ok
A jego stan czasem nie jest ponad normę? Bo często zdarzają się takie sytuacje że mechanik naleje troszkę za dużo, a tu naprawdę wiele więcej nie potrzeba i problem gotowy.
Upadek z piątego piętra, a zderzenie z pieszym Całkowita droga hamowania wraz z czasem reakcji przy prędkości 60 km/h wynosi ok. 50 m. W trudnych warunkach pogodowych, przy oblodzeniu nawierzchni lub opadach śniegu może wydłużyć się kilkakrotnie. Uderzenie w pieszego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.