Cinquecento 700 nie pali

04 Cze 2011, 21:28

Witam. mam pewien problem jakiś czas temu wymieniałem rozrusznik i było wszystko w porządku dziś wymieniałem hamulce tarcze bębny itp pojechałem na jazdę testową i przy okazji podjechałem na stacje zatankować paliwo i LPG, zbiornik gazu musiał być pusty bo ostatni raz tankowałem z miesiąc temu i nie wiem czemu mogłem zatankować za 30gr... więcej nie dało rady i tu pojawił sie problem bo silnik odmówił posłuszeństwa i nie chce odpalić, kręci ale nie odpala czegoś mu brakuje chce odpalić ale nie może sprawdzałem wszystkie przewody i nic nie znalazłem proszę o pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam
rico14
Nowicjusz

Miejscowość: Łódz
  • 09 Cze 2011, 18:12

da sie odpalic auto bezposrednio na gazie czy tylko na benzynie???
    Kochaj i szanuj swoje auto a wzamian sie odwdzieczy:)
    kamilszczak00
    Początkujący

Miejscowość: Biała Podlaska

11 Cze 2011, 12:57

teraz wogóle nie da sie odpalić wcześniej palił na benzynie a na gazie czasami tez dało sie odpalić
    rico14
    Nowicjusz

11 Cze 2011, 14:42

a nie strzelil Ci przypadkiem moze filtr rozerwalo albo obudowa pekla i za duzo powietrza dostaje
    kamilszczak00
    Początkujący

11 Cze 2011, 16:24

nie nic takiego sie nie stało dodam że jak byłem dziś zobaczyć czy odpali to tak jak by miał ochotę ale nie może juz prawie odpala ale nie mógł tak jak by czegoś mu brakuje
    rico14
    Nowicjusz

11 Cze 2011, 19:50

kup starter w sprayu i psiknij w rurke od filtra powietrza jezeli odpali to odp jest prosta
    kamilszczak00
    Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Światowy rekord SKODY Citigo CNG!
      SKODA Citigo CNG pokazała swoją klasę rekordowym osiągnięciem. Gerhard Plattner, mistrz oszczędnej jazdy, przebył SKODĄ na gaz ziemny 2 619 kilometrów przez Europę. Na trasie z Wenecji we Włoszech, do szwedzkiego Sztokholmu, ...