Cinquecento 900

01 Wrz 2011, 20:42

WITAM MAM NASTEMPUJONCY PROBLEM ,pośiadam samochód fiat cinquecento od 2 dni zauważyłem ze wentylator się chyba nie Załawcza dziś jak jechałem w korku woda się zagotowała wylewała przez korek ,jaka może być przyczyna ??wentylator nie pracuje czy to wina wentylatora ?
kamilek101
Nowicjusz

Miejscowość: szczecin

12 Wrz 2011, 20:57

moze byc wina czujnika tego przychlodnicy :)
albo sam wentylator :)
na krotko sprawdz czy sam wentylator dziala mostukajac wtyczke przy czujniku chlodnicy :wink:
HARIBO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dublin -kraków
Auto: Ibiza

12 Wrz 2011, 21:02

Ciekawe, jak zdałeś prawo jazdy, bo z taką znajomością ortografii, prędzej kupisz papiery w Czechach.

PS Kiedyś widziałem, jak się jakiemuś właścicielowi cienkiego wylewa coś bulgoczącego spod maski. Ale to raczej wyglądało na olej. Sorry za tamten offtop.
LOTnick
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Auto: Ford Focus II 1.6 100KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Czy nowy Lexus CT zyska napęd elektryczny?
    Brytyjski magazyn Auto Express analizuje przyszłość popularnego w Europie Lexusa CT 200h przewidując, że nowa generacja samochodu, oparta na platformie TNGA pojawi się w 2020 roku i – w przeciwieństwie do aktualnego ...