MAM PROBLEM PONIEWAZZ ZAGUBIŁEM PARE KLUCZYKÓW DO CC I NIE WIEM CZY JEST MOZLIWOSC DOROBIENIA NA PODSTAWIE ZAMKA ,CZY MUSZE ZMIENIC STACYJKE PROSZE O POMOC.CO BEDZIE NAJLEPSZYM ROZWIAZANIEM
Idz do kluczmistrza i zapytaj czy za pomocą zamka dorobi ten kluczyk, jak się zgodzi to demontujesz najczęściej z prawych drzwi bo są najmniej zużyte i do klucznika. Pod warunkiem że masz ten sam klucz do wszystkiego. Kiedyś nad jeziorem wskoczyłem z kluczykami w spodniach do wody, po wyjściu okazało się że wypadły do wody. Miałem w tedy fiata ritmo, weszłem do środka przez bagażnik a stacyjkę przekręciłem za pomocą "pięcio groszówki"
ja tez mialem taka puszke, otwierala sie kazdym powtarzam kazdym kluczykiem , rowniez do stacyjki kazdy klucz paskowal , kiedys zapomnialem zabrac kluczykow z domu ,zjechalem na dol i juz mi sie nie chcialo wracac na gore to wyjalem klucze od domu i otworzylem zapalilem i pojechalem :]
Audi najlepszym producentem w segmencie premium w Niemczech Wynik badania instytutu Center of Automotive Management (CAM): Audi najlepszym w Niemczech producentem branży motoryzacyjnej segmentu premium, pod względem bilansu emisji dwutlenku węgla . - Dzięki współczynnikowi ...
Skoda Yeti 1.4 TSI z 7-stopniową skrzynią biegów DSG SKODA wprowadza dla modelu Yeti z silnikiem 1.4 TSI 7-stopniową skrzynię biegów DSG. Mając na uwadze rosnącą popularność modelu Yeti z silnikiem 1.4 TSI (122 KM), SKODA poszerzyła ofertę umożliwiając zamówienie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.