CIQUECENTO 700 ,ZGUBIŁEM KLUCZYKI DO TEJ PUSZKI .

24 Sie 2008, 19:56

MAM PROBLEM PONIEWAZZ ZAGUBIŁEM PARE KLUCZYKÓW DO CC I NIE WIEM CZY JEST MOZLIWOSC DOROBIENIA NA PODSTAWIE ZAMKA ,CZY MUSZE ZMIENIC STACYJKE PROSZE O POMOC.CO BEDZIE NAJLEPSZYM ROZWIAZANIEM
SEBASTIAN-1910
Nowicjusz

• 25 Sie 2008, 07:57

Idz do kluczmistrza i zapytaj czy za pomocą zamka dorobi ten kluczyk, jak się zgodzi to demontujesz najczęściej z prawych drzwi bo są najmniej zużyte i do klucznika. Pod warunkiem że masz ten sam klucz do wszystkiego. Kiedyś nad jeziorem wskoczyłem z kluczykami w spodniach do wody, po wyjściu okazało się że wypadły do wody. Miałem w tedy fiata ritmo, weszłem do środka przez bagażnik a stacyjkę przekręciłem za pomocą "pięcio groszówki" :lol: :lol: :lol:
    Dj
    Początkujący

Miejscowość: Wrocław

26 Sie 2008, 12:24

ja tez mialem taka puszke, otwierala sie kazdym powtarzam kazdym kluczykiem , rowniez do stacyjki kazdy klucz paskowal , kiedys zapomnialem zabrac kluczykow z domu ,zjechalem na dol i juz mi sie nie chcialo wracac na gore to wyjalem klucze od domu i otworzylem zapalilem i pojechalem :]
    czesc jestem grzes
    krree
    Początkujący

Miejscowość: dąbrowa gónicza
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda Yeti 1.4 TSI z 7-stopniową skrzynią biegów DSG
      SKODA wprowadza dla modelu Yeti z silnikiem 1.4 TSI 7-stopniową skrzynię biegów DSG. Mając na uwadze rosnącą popularność modelu Yeti z silnikiem 1.4 TSI (122 KM), SKODA poszerzyła ofertę umożliwiając zamówienie ...