Witam was mam takie pytanie jeździ ktoś z was journeyem 2.7 flexfuel bo mam taki problem że mi się wydaje że on nie ma mocy że jak by normalnie coś hamowalo z 4 na 5 jak wyskoczy to ma ciężko a jak już wejdzie na 6 to wogole nie ma mocy miał ktoś z was taki problem proszę o Pomoc
Masz tam skrzynie automatyczną czy manualną? Czujesz po zmianie biegu na wyższy że ma ciężko? A jak wtedy jest z chwilowym spalaniem, jak by miał ciężej to by wzrosło zamiast spaść. To taka prosta obserwacja którą można wykonać na szybko.
VW up! GTI z silnikiem o mocy 85 kW/115 KM Volkswagen wprowadza na rynek nowego up!-a GTI – model o niewielkiej masie własnej, z mocnym silnikiem, sportowym zawieszeniem i typowymi wyróżnikami aut GTI na nadwoziu i we wnętrzu. up! w wersji GTI dostępny ...
Toyota TS050 Hybrid po raz pierwszy w Silverstone W weekend 16-17 kwietnia zaczynają się Mistrzostwa Świata FIA w wyścigach długodystansowych (FIA World Endurance Championship). W 6-godzinnym wyścigu w Silverstone w Wielkiej Brytanii Toyota GAZOO Racing wystawi nowy bolid, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.