Witam, mam Citroena Berlingo 2.0 Hdi z 2000 roku, padła mi turbiana (mechanik uznał że nie da się jej zregenerowac), Czy jest możliwosc założenia turbiny od innego samochodu? (marki, modelu) np od Berlingo z silnikiem 1.9??
Nie wiem czy 1.9 berlingo był z turbiną ale turbo dobierasz po rodzaju turbiny. Możę xsara czy peugeot 306 mieć taką samą tylko musisz spraedzić mocel turbo- jest na jej obudowie tabliczka lub wygrawerowane.
Czym się różnią alufelgi od felg stalowych? Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
Czy wciąż opłaca się sprowadzać auta z zagranicy? Wraz ze spadkiem dostępności i wzrostem cen samochodów, zarówno nowych, jak i używanych, wielu kierowców szuka możliwości sprowadzenia wymarzonego auta z zagranicy. Na drodze do udanego zakupu mogą stanąć ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.