Tzn zle mnie zrozumiałem:) Sam mam impreze STI o czym pisałem w temacie, w którym notabene się udzielałes:)
"Stało się. Dzisiaj rano odebrałem autko. Impreza o której juz wczesniej pisałem. 2007rok 54tys przebiegu, 360HP, pakiet prodrive, sprzęgło prodrive, większe turbo (mitsu TD 05H181G), większe wtryski ( PE 650 ccm ) kolektor wydechowy GT spec, układ dolotowy perrin, duży przedni intercooler (FMIC) marki turbo XS, BOV turbo XS.
Już jestem zadowolony, a wieczorem na slizgawke:)"
Link do tematu:
https://www.forumsamochodowe.pl/viewtopi ... sc&start=0
A mówiąc, że subaru to subaru a Scirocco to Scirocco miałem na mysli cos innego a mianowicie, że auto wygląda bardzo fajnie ale do sportowego samochodu ( w tym wypadku własnie imprezy ) to mu bardzo daleko, i na jego tle zachowuje się bardzo spokojnie.
A co do subaru to od zawsze uwazałem, że robią bardzo dobre samochody, i zawsze chciałem miec subaru no i doczekałem tego. Szczerze silniki są bardzo dobre, ale to pikuś. To co najlepsze w subaru to zawieszenie i układ przeniesniena napędu, prowadzenie perfekcyjne, precyzja ogromna, sama radość z jazdy. Miałem okazje jezdzic BMW m5 507 i dochodze do wniosku, że subaru które kosztuje 4 razy mniej prowadzi się zdecydowanie lepiej i szybciej
![Evil or Very Mad :evil:]()