CITROEN C2 ZACISKI JARZMA PRZÓD

25 Sie 2024, 15:55

Witam wszystkich serdecznie stałem się posiadaczem citroena C2 VTR 1,4 8V i chcę zmienić tarcze lite 13x266 na wentylowane 22x266 zakupiłem jarzma i zaciski linki zamieszczę na końcu postu lecz potrzebuje pomocy kogoś kumatego bo jarzmo nie pasuje mi do zacisku brakuje w rozstawie otworów montażowych dosłownie 4mm połowę śruby M8 i teraz nie wiem czy zakupiłem złe jarzma czy zaciski proszę więc o pomoc kogoś z forum potrzebuje dokładne parametry w/w elementów nie wiem czy dobrze myślę poprostu stwierdziłem że potrzebuje zaciski i jarzma z C2 VTS takich też szukałem na aukcji oczywiście mogę to odesłać i kupić używki kompletne ale zależało mi na czasie odpadło by piaskowanie z góry dziękuję myślę że znajdzie się osoba która przerabiała temat i pomoże [link do oferty na Allegro wygasł] zacisk [link do oferty na Allegro wygasł] jarzmo
1984DZIK
Nowicjusz

25 Sie 2024, 16:03

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

1984DZIK
Nowicjusz

25 Sie 2024, 16:04

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

1984DZIK
Nowicjusz

26 Sie 2024, 08:55

W ogłoszeniu jażma nie ma nic że to do vts, to już masz odpowiedź :ok:
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota w Rajdzie Dakar - historia startów
    Rajd Dakar nie bierze jeńców. Niedostępny teren, ekstremalne warunki pogodowe oraz walka z czasem i zmęczeniem sprawiają, że tę rywalizację mogą wygrać tylko najtwardsi ludzie i najmocniejszy sprzęt. Zakończona właśnie, ...